Τι αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εταιρεία

Την απόφασή της να κλείσει όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης καθώς και τα καταστήματα εστίασης ανακοίνωσε η εταιρεία Φάρμα Μπράλου. Εκτός λειτουργίας τέθηκε ήδη και το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, το οποίο διατηρούσε και κρεοπωλείο.

Στην ανακοίνωση της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αγαπητούς πελάτες της Φάρμας Μπράλου, ότι όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης κρέατος, καθώς και τα καταστήματα εστίασης, έκλεισαν. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και για την εμπιστοσύνη σας, όλα αυτά τα χρόνια».

Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς δεν ήταν μη αναμενόμενη καθώς η εταιρεία αντιμετώπιζε σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επρόκειτο για ένα εγχείρημα που ξεκίνησε από τη φάρμα στον Μπράλο Φθιώτιδας, σε υψόμετρο 650 μέτρων, όπου σε μία έκταση περίπου 350 στρεμμάτων, εκτρέφονται ζώα και παράλληλα παράγονται δημητριακά, λαχανικά και φρούτα. Το 2014 ο κ. Δάμης Πειθής άνοιξε το πρώτο gourmet κρεοπωλείο στην Κηφισιά το οποίο παράλληλα λειτούργησε και ως εστιατόριο, με τους πελάτες του να μπορούν να επιλέξουν οι ίδιοι το κρέας που επιθυμούσαν. Η επιτυχία που είχε σημειώσει το κατάστημα οδήγησε στη συνέχεια στο άνοιγμα του επόμενου εστιατορίου στο Κολωνάκι ενώ ακολούθησε ακόμη ένα στη Βάρη, το οποίο ωστόσο είχε ήδη διακόψει τη λειτουργία του.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις