Στη διάρκεια της επίσκεψής του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με καταναλωτές όσο και με το προσωπικό του καταστήματος

Αιφνιδιαστική επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ πραγματοποίησε το Σάββατο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδεία του υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, για να ελέγξει τις τιμές των τροφίμων και βασικών ειδών που διατίθενται με σταθερή μείωση τιμής.

Συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Ανάπτυξης επισκέφθηκαν το κατάστημα Μασούτης στα Καλύβια Αττικής. Ο Πρωθυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναφορικά με τις προσφορές που υπάρχουν στο κατάστημα, το καλάθι του νοικοκυριού, το μέτρο των μόνιμων προσφορών 5%, καθώς και την προτίμηση των καταναλωτών αναφορικά με τα ελληνικά προϊόντα.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με καταναλωτές, όσο και με το προσωπικό του καταστήματος.

Συνομιλώντας με πολίτη που έκανε τα ψώνια της εβδομάδας ο πρωθυπουργός μάλιστα σημείωσε:«Ξέρω ότι η ακρίβεια, ειδικά στα τρόφιμα είναι επίμονη. Όμως η κυβέρνηση θα είναι πάντα εδώ και θα χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της έτσι ώστε να περιορίσει το πρόβλημα όσο το δυνατόν περισσότερο».

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις