Τα νέα καταστήματα που θα λειτουργούν χωρίς προσωπικό.

Το γνωστό brand Carrefour, επιστρέφει δυναμικά στην ελληνική αγορά και η επανέναρξη της λειτουργίας του αναμένεται άμεσα, με τα δύο  καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη να είναι τα πρώτα που θα ανοίξουν τις πόρτες τους για το αγοραστικό κοινό. Η Carrefour, λειτουργεί μέσω της εταιρείας Retail & More, συμφερόντων του επιχειρηματία, Νίκου Βαρδινογιάννη και στόχος είναι να αναπτύξει δραστηριότητα μέσω πέντε τυπολογιών καταστημάτων.

Μία από τις πέντε τυπολογίες και ίσως η πιο καινοτόμα για την ελληνική αγορά είναι το κατάστημα Carrefour Flash 10/10, το οποίο θα λειτουργεί χωρίς προσωπικό. Ο πελάτης θα εισέρχεται στο κατάστημα, θα βάζει τα προϊόντα στο καλάθι του κι αυτόματα θα προστίθενται στο λογαριασμό. Αντίστοιχα όταν επιστρέφει τα προϊόντα στα ράφια αυτά θα αφαιρούνται από το τελικό ποσό. Κατά την είσοδο των αγοραστών θα δημιουργείται

Παράλληλα σε διάφορες περιοχές θα δημιουργηθούν καταστήματα Carrefour express, καθώς και εκπτωτικά καταστήματα που θα προσομοιάζουν στα brand Lidl και Aldi και θα διαθέτουν τμήμα φρέσκων φρούτων και λαχανικών καθώς και πάγκους κοπής αλλαντικών και τυριών.

Η εταιρεία είναι έτοιμη για το δυναμικό comeback στην εγχώρια αγορά, με τις αποθήκες που διαθέτει σε Σίνδο, Ασπρόπυργο να προετοιμάζονται να εξυπηρετήσουν τη ζήτηση του αγοραστικού κοινού.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις