Η εταιρία Νιτσιάκος επεκτείνει τις δραστηριότητές της και σε άλλα προϊόντα κρέατος εκτός από το κοτόπουλο.

Τον Ιανουάριο του 2021, η μεγάλη επιχείρηση τροφίμων, επρόκειτο να θέσει σε λειτουργία μια νέα μονάδα αποστέωσης και συσκευασίας μοσχαρίσιου και αρνίσιου κρέατος στη ΒΙ.ΠΕ Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, η Νιτσιάκος προχώρησε στη δημιουργία μίας μονάδας, επιφάνειας 4.500 τ.μ, η οποία θα διαθέτει γραμμές αποστέωσης, παραγωγής κιμά και κρεατοσκευασμάτων καθώς και δυνατότητες για συσκευασία σε κενό και τροποποιημένη ατμόσφαιρα.

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρία έχει υλοποιήσει επενδυτικό πρόγραμμα συνολικού ύψους περίπου 35 εκατ. ευρώ ενώ έχει δημιουργήσει υποδομές σταβλικών εγκαταστάσεων στο Καλπάκι Ιωαννίνων όπου ήδη εκτρέφει επιλεγμένες ράτσες μοσχαριών.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοτυπία καθώς η εταιρία Νιτσιάκος θα γίνει πλέον η μοναδική εταιρεία του κλάδου η οποία θα παράγει και θα εκτρέφει σχεδόν όλα τα είδη κρέατος δηλαδή κοτόπουλο, γαλοπούλα, μοσχάρι, αρνί και κουνέλι ενώ αισθητή είναι η παρουσία της εταιρία και στον κλάδο των ζωοτροφών. Τα νέα προϊόντα της Νιτσιάκος θα αρχίσουν να παράγονται από τις αρχές του επόμενου έτους. 

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις