Στο FoodLife μιλάει o διευθυντής Marketing της εταιρείας, Απόστολος Μπαλατσός

Της Ρομίνας Νικηφόρου

Ένα καινοτόμο προϊον λάνσαρε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά του καφέ η εταιρεία Coffeeway, μέσα στον Νοέμβριο.

Πρόκειται για τα Coffeeway coffeebags, ατομικά φακελάκια με αλεσμένους κόκκους καφέ όπως είναι τα αντίστοιχα του τσαγιού. Ο καταναλωτής τοποθετεί το ατομικό φακελάκι στο φλιτζάνι του, προσθέτει ζεστό νερό και μέσα σε 3 λεπτά έχει έτοιμο το αγαπημένο του ρόφημα, χωρίς να απαιτείται κάποιος εξοπλισμός για την παρασκευή του.

Όπως σημειώνει στο FoodLife o διευθυντής Marketing της εταιρείας, Απόστολος Μπαλατσός το συγκεκριμένο προϊόν προς το παρόν διατίθεται στα υπερ-μάρκετ των αλυσίδων Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, My Market και Θανόπουλος ενώ σταδιακά θα επεκταθεί και στο υπόλοιπο οργανωμένο λιανεμπόριο. Στόχος της εταιρείας είναι μέσα στους επόμενους μήνες το προϊόν να είναι διαθέσιμο σε όλη την αγορά.

Οι καταναλωτές βρίσκουν τα Coffeeway coffeebags σε συσκευασίες των 10 φακέλων (10 μερίδες) σε συνολικά 5 κωδικούς: Δύο αρωματικούς (VanillaHazelnut και Salted Caramel), δύο κλασικούς (Morning Blend 100% Arabica και τον δυνατό Blend Eleven), καθώς και έναν Decaf Water Processed.

Σημείωνεται ότι η  CAFETEX Α.Β.Ε.Ε. κάτοχος των εμπορικών σημάτων Coffeeway και Brazita ιδρύθηκε το 1974 και είναι μία από τις μεγαλύτερες καθετοποιημένες βιομηχανίες επεξεργασίας καφέ στην Ελλάδα με διανομή στο σύνολο σχεδόν του καναλιού των σούπερ μάρκετ καθώς και ηγέτιδα παραγωγός βιομηχανία προϊόντων καφέ ιδιωτικής ετικέτας με ένα εντυπωσιακό πελατολόγιο αποτελούμενο από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά των FMCG.

Η μονάδα επεξεργασίας και τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην Παιανία Αττικής, σε κτίριο 2.000m2, σε έκταση συνολικής επιφάνειας 5.000m2. Η εταιρεία εδώ και χρόνια πρωτοπορεί καθώς δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα όπως καφέ φίλτρου με πρωτότυπους συνδυασμούς αρωμάτων και κάψουλες αρωματικού espresso.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις