Με δυναμική εμφάνιση και έντονα χρώματα ο νέος παπαγάλος-σύμβολο της εταιρίας.

Ο αγαπημένος ελληνικός καφές ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας και ποιότητας και στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξής του, παρουσιάζει την νέα ανανεωμένη του συσκευασία. Με δυναμική εμφάνιση και έντονα χρώματα, οι νέες συσκευασίες αποτυπώνουν δημιουργικά τον παπαγάλο-σύμβολο που τις συντροφεύει από το 1923. Οι νέες συσκευασίες διατηρούν όχι μόνο το πράσινο χρώμα που κάνει τον καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ  ευρέως αναγνωρίσιμο, αλλά και το παραδοσιακό χαρμάνι, το μοναδικό άρωμα και την ξεχωριστή του γεύση, όπως τα αγαπήσαμε, για να συνεχίσουν να μας χαρίζουν ένα φλιτζάνι γεμάτο «Ελλάδα».

Επιπλέον, η νέα συσκευασία του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ  παρουσιάζει τον σκοπό της μάρκας, περιλαμβάνοντας πληροφορίες για την παραγωγική διαδικασία, από τη συλλογή των εκλεκτών κόκκων καφέ μέχρι τη στιγμή που τον απολαμβάνουμε στο φλιτζάνι μας, καθώς επίσης και την ένταση καβουρδίσματος του καφέ.  

Ανακαλύψτε τις νέες συσκευασίες καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ και απολαύστε το ίδιο αγαπημένο χαρμάνι, πάντα με σεβασμό στην παράδοση και το περιβάλλον.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα καφεκοπτεία Λουμίδης συνεχίσουν να πρωτοπορούν και να δημιουργούν νέα προϊόντα. Αυτήν την περίοδο, τα ιστορικά Καφεκοπτεία Λουμίδη εμπλούτισαν την αγαπημένη στους καταναλωτές σειρά “Λέξεις και Γεύσεις Ελλάδας” με τα νέα ροφήματα “SOKOLATA”. Πέντε εκλεπτυσμένες, νέες γεύσεις, Classic, Bitter, Hazelnut, Salted Caramel και Stevia, έρχονται να ανατρέψουν όσα μέχρι τώρα ξέραμε για τα ροφήματα σοκολάτας.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις