Το Άδολο Ούζο Πλωμαρίου, η «καρδιά» του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, στη διεθνή βράβευση Great Taste Awards. 

Το Άδολο Ούζο Πλωμαρίου, συμμετείχε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό και απέσπασε 1-star, εντυπωσιάζοντας τους κριτές για το δυναμικό άρωμα του γλυκάνισου και την ισορροπημένη γλυκύτητα που «αφήνει» στο στόμα. Πρόκειται για ένα εκλεκτό, dry ούζο 42° βαθμών, με μοναδικά αρώματα και εντάσεις που αποστάζεται ακόμα και σήμερα με παραδοσιακή διαδικασία. Προέρχεται από 100% τριπλή απόσταξη, η οποία πραγματοποιείται υπομονετικά, για 13 ώρες ακόμη, μέσα στο σφυρηλατημένο στο χέρι χάλκινο άμβυκα του 1911. Το premium Άδολο Ούζο Πλωμαρίου απευθύνεται σε όσους ξέρουν να εκτιμούν και να απολαμβάνουν ένα υψηλής ποιότητας απόσταγμα, για αυτό άλλωστε ξεχωρίζει σε διεθνείς βραβεύσεις.

Η σφραγίδα των Great Taste Awards 2021 στο Άδολο Ούζο Πλωμαρίου είναι μείζονος σημασίας, καθώς πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές οργανώσεις του κόσμου. Τα Great Taste Awards είναι βραβεία παγκοσμίου αναγνώρισης για όλους όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων και ποτών καθώς και για τους καταναλωτές που έχουν μάθει να το αναγνωρίζουν και να το εμπιστεύονται.  Κατά τη διάρκεια των βραβείων 500 από τους πιο έμπειρους ουρανίσκους που ανήκουν σε κριτικούς τροφίμων, σεφ, μάγειρες, εστιάτορες, παραγωγούς καθώς και πλήθος food editors, δοκιμάζουν και κρίνουν χιλιάδες τρόφιμα και ποτά, βραβεύοντας τα πιο εκλεκτά. 

Μια βράβευση σαν κι αυτή αποτελεί για την Ποτοποιία Πλωμαρίου απόδειξη για την άριστη ποιότητα του προϊόντος αλλά και κινητήριο δύναμη για να συνεχίσει να παράγει και να προσφέρει ελληνικά αποστάγματα υψηλής ποιότητας.

Αναζητήστε το σε συσκευασία δώρου στις επιλεγμένες κάβες Cava OAK, Cava Nektar, Cava Canava αλλά και σε άλλες, και χαρίστε στους αγαπημένους σας ή και στον εαυτό σας ένα υψηλής ποιότητας δώρο για αυτές τις γιορτές!

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις