Πώς η εταιρεία καινοτομεί και αναδεικνύει τα Αρτινά πορτοκάλια.

Η εταιρεία ”Άρτα Φυσικά”, αναλαμβάνει την εξαιρετική πρωτοβουλία να προωθήσει τα υψηλής ποιότητας Αρτινά πορτοκάλια, τοποθετώντας αποχυμωτές στις δύο κεντρικές πλατείες της Άρτας.

Τοποθετώντας ένα κέρμα του 1 ευρώ και περιμένοντας μόλις 1 λεπτό, μπορείτε να έχετε στο ποτήρι σας έναν δροσερό, φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι. Μόλις το κέρμα μπει στην υποδοχή, τα πορτοκάλια αρχικά κόβονται και κατόπιν στύβονται μπροστά στον πελάτη.

Οι δύο αποχυμωτές έχουν τοποθετηθεί την πλατεία Κιλκίς και στην Κεντρική πλατεία της Άρτας, ενώ την πρωτοβουλία έχουν αγκαλιάσει και τα Ιωάννινα, όπου έχουν τοποθετηθεί δύο αποχυμωτές σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Οι δύο αποχυμωτές αποτελούν τουριστικά spots για την πόλη καθώς αφενός φέρνουν σε επαφή τους καταναλωτές με τον φρέσκο φυσικό χυμό και τα οφέλη του για την υγεία, τη σωστή διατροφή και τη σωματική ευεξία και αφετέρου διαθέτουν οθόνες στις οποίες προβάλλονται τουριστικά βίντεο με πληροφορίες για την πόλη και τα δρώμενά της.

Απώτερος στόχος και επιδίωξη της εταιρείας είναι στο άμεσο μέλλον να επεκταθεί και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, αναδεικνύοντας και προωθώντας τα ποιοτικά εγχώρια πορτοκάλια και πληροφορώντας το καταναλωτικό κοινό για την υψηλή διατροφική τους αξία.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις