Νέες σοκολάτες Αμυγδάλου ΙΟΝ Vegan και Φουντουκιού ΙΟΝ Vegan.

Η ΙΟΝ, η μόνη Ελληνική σοκολατοβιομηχανία με ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας, εισέρχεται και στην αγορά των plant based προϊόντων με δυο ευρέως αποδεκτές και καταξιωμένες μάρκες της. Την Αμυγδάλου ΙΟΝ Vegan και την Φουντουκιού ΙΟΝ Vegan.

Οι νέες ΙΟΝ VEGAN έχουν πλούσια γεύση κακάο και σοκολάτας με έντονη την παρουσία των φρεσκοκαβουρντισμένων ξηρών καρπών, που στην περίπτωση της Φουντουκιού είναι ολόκληροι. Η νέα σειρά ΙΟΝ Vegan παράγεται από συστατικά 100% φυτικής προέλευσης (plant based) και είναι κατάλληλη για Vegan διατροφή ή για όσους αποφεύγουν την κατανάλωση προϊόντων ζωικής προέλευσης.

Η νέα σειρά ION Vegan, καλύπτει απόλυτα την καταναλωτική τάση για plant based προϊόντα με το μεγάλο πλεονέκτημα ότι γευστικά βρίσκεται πολύ κοντά στις γνωστές σοκολάτες ΙΟΝ Αμυγδάλου και ΙΟΝ Φουντουκιού.

Το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.     

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις