Οι νέες διακρίσεις είναι μια ακόμα απόδειξη της υψηλής ποιότητας και μοναδικής γεύσης που προσφέρονται στον καταναλωτή

Η πιο διακεκριμένη κριτική επιτροπή των Superior Taste Awards αριθμεί άνω των 200 ειδικών επαγγελματιών γεύσης, επικεφαλής διακεκριμένων εστιατορίων σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίοι προέρχονται από 20 χώρες και επιλέγονται προσεκτικά με βάση την εμπειρία τους στη γευσιγνωσία.

Οι συγκεκριμένες διακρίσεις είναι μια ακόμα απόδειξη της υψηλής ποιότητας, εγγύησης ονομασίας προέλευσης και μοναδικής γεύσης που τα Ηπειρώτικα Αυγά προσφέρουν στον καταναλωτή. Τα προϊόντα παράγονται στο Καλπάκι Ιωαννίνων και έχουν ήδη κατακτήσει το καθημερινό διατροφολόγιο, χάρη στο κόκκινο καλαμπόκι, το οποίο προσδίδει στον κρόκο του αυγού το έντονο χρώμα, θυμίζοντας έτσι τον κρόκο των «χωριάτικων» αυγών που όλοι γνωρίζουμε. Επίσης, το μίγμα πρωτεϊνών του καλαμποκιού δίνει ένα σφιχτό και συνεκτικό ασπράδι, προσφέροντας έτσι ένα υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα σε κάθε χρήση μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής. Ακόμη, χάρη στη διατροφή των ορνίθων που βασίζεται στον συνδυασμό του καλαμποκιού, της ρίγανης και του θυμαριού, τα συγκεκριμένα αυγά έχουν διακριτικό άρωμα και μοναδική γεύση.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν έμπρακτα τη δέσμευση πως τα Ηπειρώτικα Αυγά βασιζόμενα στην τεχνογνωσία τους, δεν σταματούν να εξελίσσονται και να καινοτομούν, προσφέροντας πάντα αυγά άριστης ποιότητας από την Ήπειρο στους καταναλωτές όλης της χώρας, ενώ ταυτόχρονα κατακτούν και διεθνείς διακρίσεις, συμβάλλοντας στο να γίνει ο κόσμος ένα πιο νόστιμο μέρος.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις