Η Δίρφυς συνεισφέρει έμπρακτα στον «Αθλητικό Όμιλο Χαλκίδας».

Η Δίρφυς καθημερινά και αθόρυβα στηρίζει σε πνεύμα ευαισθησίας και αλληλεγγύης ομάδες και οργανισμούς τόσο στην περιοχή της Εύβοιας όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας το θετικό της αποτύπωμα στην κοινωνία.

Η Δίρφυς συνεισφέρει έμπρακτα στον «Αθλητικό Όμιλο Χαλκίδας», στο ερασιτεχνικό σωματείο καλαθοσφαίρισης «Αίαντας Αυλίδας», στην «Αθλητική Ένωση έξω Παναγίτσας», στον « Αθλητικό Όμιλο Νέας Αρτάκης» και στην «Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας». Η εταιρία φροντίζει  να μην λείψει από τον πάγκο των αθλητών το εμφιαλωμένο νερό δίρφυς καλύπτοντας τις αυξημένες αγωνιστικές ανάγκες τους μέσα στο γήπεδο.

Δίρφυς

Παράλληλα, η ευβοιωτική εταιρία εμφιάλωσης νερού είχε τη χαρά να «μοιράσει» στιγμές δροσιάς σε εκδήλωση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αναπηρίας. Για μια ακόμα φορά στηρίζει επίσης το πολυσήμαντο έργου του Οργανισμού «Διαβάζω για τους άλλους», που εμπλουτίζει τη βιβλιοθήκη των τυφλών.

Η Δίρφυς πολλαπλασιάζει τις χορηγίες που πραγματοποιεί βρισκόμενη με αυτό τον τρόπο δίπλα στην κοινωνία και τον άνθρωπο άμεσα και αποδοτικά, προσφέροντάς τους το πιο πολύτιμο αγαθό για τη ζωή, το νερό.

Δίρφυς

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις