Τα TheSuperdrinks διαθέτουν πιστοποιήσεις VEGAN και Bio συστατικών.

Η εταιρεία ΑΝΑΦΙΣ που από το 2013 δραστηριοποιείται με τον χώρο της υγείας και της ευεξίας , θα βρίσκεται στην έκθεση HORECA 2022 με το brand της TheSuperdrinks.

Τα TheSuperdrinks ασχολούνται με τα λειτουργικά  τρόφιμα/αναψυκτικά τα οποία αξίζει να σημειωθεί ότι είναι όλα διεθνώς αναγνωρισμένα και βραβευμένα ενώ διαθέτουν πιστοποιήσεις VEGAN και Bio συστατικών.

Στην έκθεση εκτός των προϊόντων VIGO Bio Kombucha , YOKO Bio Matcha tea και Cucumis που διακινούν τα τελευταία 2 χρόνια (έχοντας την αποκλειστική αντιπροσώπευση σε Ελλάδα και Κύπρο) και έχουν ήδη τοποθετηθεί σε πολύ γνωστά καταστήματα εστίασης,delicattesen, ξενοδοχεία αλλά και επιλεκτικές αλυσίδες σουπέρ μάρκετ, έχει τη χαρά να σας παρουσιάσει και τα νέα προϊόντα που θα εμπλουτίσουν το χαρτοφυλάκιο της.

Πρόκειται για προϊόντα που διακρίνονται επίσης για την εξαιρετική τους ποιότητα και την πρωτοτυπία τους σε γεύσεις, τα οποία διακρίνονται για τις υψηλές προδιαγραφές τους.

Επιπλέον, στο περίπτερο θα παρουσιαστούν φυσικά καλαμάκια από σιτάρι, σήμα κατατεθέν της εταιρείας μας, στην ενεργή συμμετοχή μας στην προσπάθεια περιορισμού του πλαστικού και την οικολογική συνείδηση της ΑΝΑΦΙΣ.

Θα σας περιμένουμε στο περίπτερο Hall 1 A05 από τις 11-14/02 όπου θα έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας και να σας μιλήσουμε γι’ αυτά.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις