Φρέσκες πίτες για ακόμη περισσότερο χρόνο μετά το άνοιγμα τους.

Η El Sabor ανανεώνει τις λαχταριστές της πίτες Wraps με νέα επανακλεινόμενη συσκευασία. Τα Εl Sabor Wraps, η Νο1 επιλογή των Ελλήνων καταναλωτών, κλείνουν και…ξανακλείνουν χάρη στη νέα συσκευασία τους, που διατηρεί τις πίτες φρέσκες για ακόμη περισσότερο χρόνο μετά το άνοιγμα τους!

Τα λεπτά και λαχταριστά El Sabor Wraps έρχονται σε 2 μοναδικές γεύσεις, ικανοποιώντας έτσι και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο προσφέροντας μία λαχταριστή επιλογή για όλους. Από ένα απλό γρήγορο κολατσιό με τυρί και αλλαντικά, μέχρι και ένα χορταστικό και θρεπτικό γεύμα με κοτόπουλο ή κιμά και λαχανικά. Οι νέες συσκευασίες αποτελούν την τέλεια πρακτική λύση για ένα νόστιμο σνακ ενώ μπορείτε παράλληλα να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας σειρά, αφού διατηρούν την φρεσκάδα τους από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο. 

Οι νέες συσκευασίες για τις πίτες της El Sabor, που έχουν πλέον εδραιωθεί στην ελληνική αγορά και αποτελούν την καλύτερη επιλογή για κάθε πιάτο με φαντασία, προσφέρουν μία ακόμα πιο μοναδική γευστική εμπειρία που διαρκεί περισσότερο χάρη στην επανακλεινόμενη συσκευασία, κάνοντας το προϊόν να ξεχωρίζει στο είδος του.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις