Η Barilla Hellas για ακόμα μια χρονιά διακρίνεται στον Παγκόσμιο θεσμό “Superbrands Greece 2021-2022”.

Η Barilla Hellas, αναδείχθηκε ως μια από τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου θεσμού “Superbrands Greece 2021-2022” στην κατηγορία “Είδη Διατροφής” στην έβδομη εκδήλωση απονομής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η βράβευση της εταιρείας σε αυτό τον σημαντικό θεσμό, προέκυψε από την ηγετική θέση και υπεροχή που κατέχει η Barilla Hellas στην αγορά, την εξαιρετική ποιότητα και καινοτομία των προϊόντων της, τη διαρκή ανάπτυξη των παραγωγικών εγκαταστάσεών της, τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των βιομηχανικών μονάδων, τον βιώσιμο τρόπο λειτουργίας της εταιρίας, που πραγματώνονται στο όραμα «Καλό για Σένα, Καλό για τον Πλανήτη».

Όπως δήλωσε το τμήμα HR της Barilla Hellas «Αυτή η διάκριση για την Barilla Hellas έρχεται ως επιστέγασμα σε μια απαιτητική χρονιά τόσο για τον κλάδο όσο και για τους καταναλωτές. Η Barilla Hellas δεσμεύεται να απαντά στις απαιτήσεις της εποχής,  προσφέροντας προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας στους καταναλωτές, διανέμοντας όλα της τα προϊόντα σε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες και υιοθετώντας παράλληλα βιώσιμες και υπεύθυνες πρακτικές».

Barilla Superbands 2021

Barilla Superbands 2021

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις