Τα προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ ξεχώρισαν για τη διατροφική αξία και την καινοτομία τους.

Στον τρίτο κατά σειρά διαγωνισμό των Healthy Diet Awards βραβεύτηκαν για ακόμη μια χρονιά προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ, τα οποία ξεχώρισαν με βάση τα συστατικά, τη διαδικασία παραγωγής, τη διατροφική αξία και την καινοτομία τους.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ ανταποκρινόμενη στις τάσεις της αγοράς για φυσικά, αυθεντικά και υγιεινά προϊόντα, ανοίγει νέους δρόμους με την καθιέρωση καινοτόμων διατροφικών προτάσεων που ικανοποιούν ιδανικά τις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες. Στον τρίτο κατά σειρά διαγωνισμό των Healthy Diet Awards βραβεύτηκαν για ακόμη μια χρονιά προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ, τα οποία ξεχώρισαν με βάση τα συστατικά, τη διαδικασία παραγωγής, τη διατροφική αξία και την καινοτομία τους.

Τα προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ που διακρίθηκαν είναι:

* το Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ 1% 500ml (GOLD βραβείο στην κατηγορία Milk)
* η σειρά ΟΛΥΜΠΟΣ παγωμένο Τσάι του βουνού χωρίς θερμίδες (GOLD / PLATINUM βραβείο στην κατηγορία Light Beverage Products),
* τα φυτικά ροφήματα ΚΑΡΠΟΣ ΒΡΩΜΗ (BRONZE βραβείο στην κατηγορία Plant Based Beverage Products),

Η ΟΛΥΜΠΟΣ, πιστή στη φιλοσοφία της για ελληνικά φυσικά προϊόντα, τα οποία προάγουν την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, συνεχίζει στον δρόμο της καινοτομίας και της κορυφαίας ποιότητας, με το βλέμμα της πάντα στην ελληνική οικογένεια.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις