Το μοναδικό χαρμάνι illy 100% Arabica από τις καλύτερες ποικιλίες του κόσμου.

Φανταστείτε έναν ονειρεμένο προορισμό, τον ήχο του ωκεανού, την μυρωδιά του δάσους συγκεντρωμένα σε ένα φλιτζάνι καφέ. Αυτό ακριβώς είναι η νέα πρόταση καφέ Arabica από την illycaffè, τον παγκόσμιο ηγέτη στην επιστήμη και την τεχνολογία του καφέ. Η illycaffè με το μοναδικό χαρμάνι illy 100% Arabica από τις καλύτερες ποικιλίες του κόσμου, μας συστήνει το νέο single origin blend Costa Rica θέλοντας να προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στους λάτρεις του καφέ και να τους ταξιδέψει σε μέρη εξωτικά με ένα φλιτζάνι καφέ. 

Με το νέο Costa Rica της illycaffè μπορείτε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας στα αχαρτογράφητα τοπία  του τροπικού παραδείσου της Κεντρικής Αμερικής. Η γλυκιά γεύση του Costa Rica χαρακτηρίζεται από νότες μελιού, καραμέλας, βανίλιας καθώς και νότες από εσπεριδοειδή, σοκολάτα και αποξηραμένα φρούτα, σας ταξιδεύουν σε μέρη εξωτικά και σας αφήνουν να ονειρευτείτε τον επόμενο σας  προορισμό.  

Ο ξεχωριστός χαρακτήρας της μοναδικής χώρας προέλευσης του single origin Costa Rica  διαμορφώνεται από τα διαφορετικά στοιχεία που προσδίδονται από τις ιδιαίτερες συνθήκες του εδάφους, του μικροκλίματος και του υψομέτρου της περιοχής και χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία καφέ. 

H illycaffè με την προσθήκη αυτού του καφέ προελεύσεως εμπλουτίζει την ήδη ευρεία γκάμα σε origins που διαθέτει στα cafés έως σήμερα και ονομάζει Arabica Selection. To ιδιαίτερο αυτό χαρμάνι από την Costa Rica μπορείτε να το βρείτε σε κάποια επιλεγμένα cafés καθώς διατίθεται προς το παρόν μόνο σε επαγγελματική συσκευασία 1,5kg υπό πίεση αζώτου. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε το illy Ethiopia με χαρακτηριστικά μοναδικά αρώματα λουλουδιών και εσπεριδοειδών , το illy Brazil με νότες σοκολάτας και το illy Guatemala με έντονο σώμα και άρωμα καραμέλας. 

O illy δεν είναι απλά ένα premium χαρμάνι. Είναι ένας βιώσιμος καφές. Για την illycaffè, ο καφές βασίζεται σε θεμελιώδεις αξίες για την κοινωνία και τον άνθρωπο. Δεν είναι τυχαίο που εδώ και χρόνια έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τις «Πιο Ηθικές Εταιρείες Παγκοσμίως» και συνεχίζει τη συμμετοχή της σε ειδικά προγράμματα και πρωτοβουλίες για την εφαρμογή στρατηγικών βιωσιμότητας και βελτίωσης του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. Επιπλέον, το 2021 η illycaffè έγινε η πρώτη ιταλική εταιρεία καφέ που απέκτησε την πιστοποίηση B-Corp, η οποία απονέμεται σε εταιρείες που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα για τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιδόσεις, τη διαφάνεια και την υπευθυνότητα. Το 2019 ενίσχυσε την δέσμευση της για διαρκή ανάπτυξη με βιώσιμο τρόπο, υιοθετώντας την μορφή της πολυμετοχικής κοινωφελούς εταιρίας, της “societa benefit”. Η illycaffè ως «Κοινωφελής Οργανισμός» επιδιώκει την κερδοφορία με την ανάληψη δράσεων που ευεργετούν την κοινωνία και το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις