Ακόμα μία χρονιά σπουδαίων διεθνών διακρίσεων για τη CITRUS

Η ελληνική εταιρία που ξεχωρίζει για την παραγωγή και τη διάθεση διατροφικών προϊόντων με βάση τα ονομαστά εσπεριδοειδή της Χίου, κατάφερε και φέτος να διακριθεί στον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό τροφίμων Great Taste Awards, τα λεγόμενα «Όσκαρ» της γεύσης, με τριπλή βράβευση! Τα προϊόντα Γλυκό ΤριαντάφυλλοΛουκούμι Περγαμόντο και Αμυγδαλωτά Λεμονιού απέσπασαν από ένα Χρυσό Αστέρι για τα μοναδικά ποιοτικά τους χαρακτηριστικά και την ξεχωριστή τους γεύση.

Τα βραβεία Great Taste Awards είναι διεθνώς αναγνωρισμένα για την αντικειμενικότητα και την εγκυρότητά τους, αφού το αποτέλεσμα κρίνεται αυστηρά και μόνο βάσει της γεύσης και της ποιότητας των προϊόντων που συμμετέχουν. Από το 2016, η CITRUS βραβεύεται σταθερά κάθε χρόνο από τον θεσμό, έχοντας ήδη τιμηθεί στο παρελθόν με 28 Χρυσά Αστέρια Great Taste Awards, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ποιότητα των γεύσεων που προσφέρει.

Γιατί ξεχωρίζουν τα προϊόντα CITRUS

Τα προϊόντα CITRUS παράγονται χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα και χρωστικές. Η διαδικασία της πρώτης επεξεργασίας των καρπών είναι χειροποίητη για να ακολουθήσει στη συνέχεια η προετοιμασία των προϊόντων στις σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα με όλη την αγάπη και τη φροντίδα της οικογένειας CITRUS.

Το Γλυκό Τριαντάφυλλο CITRUS βραβεύθηκε για άλλη μια φορά  με Χρυσό Αστέρι στα Great Taste Awards. Τα πέταλα των μαγιάτικων τριαντάφυλλων από το χωριό Άγιος Γεώργιος Συκούσης στη νότια πλευρά της Χίου προσδίδουν στο προϊόν τη μοναδική γεύση με την οποία μεγάλωσαν γενιές και εξακολουθεί να μας συναρπάζει με το άρωμά του.

Το Λουκούμι Περγαμόντο CITRUS στέφθηκε με ένα Χρυσό Αστέρι στα Great Taste Awards 2022. Αρωματισμένο με ξύσμα περγαμόντο, χωρίς τεχνητά αρώματα και χρωστικές, είναι το διαχρονικό ελληνικό κέρασμα που μπορεί να συνοδεύει το καφέ και όχι μόνο.

Αμυγδαλωτά Λεμονιού! Άλλο ένα προϊόν από τη σειρά ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ CITRUS βραβεύτηκε με Χρυσό Αστέρι Great Taste Awards 2022! Ένα κέρασμα από τα βάθη της ελληνικής παράδοσης,  συνδεδεμένο με τις πιο γλυκές αναμνήσεις και χαρούμενες στιγμές. Η CITRUS βασισμένη στις παραδοσιακές συνταγές δίνει μια διαφορετική και πιο σύγχρονη εκδοχή στα αμυγδαλωτά. Το Αμυγδαλωτό Λεμονιού έχει έντονη γεύση, που του χαρίζει το φυσικό λεμόνι, χωρίς άλλα πρόσθετα αρώματα και χρωστικές. Μαζί με την τραγανή υφή των αμυγδάλων, μετατρέπει αυτό το παραδοσιακό κέρασμα σε ένα απολαυστικό γλυκό για όλες τις ώρες.

Οι νέες βραβεύσεις από τα Great Taste Awards δικαιώνουν απόλυτα την πολύχρονη προσπάθεια και την αφοσίωση της ομάδας CITRUS, η οποία αποδίδει τη μέγιστη σημασία στην ποιότητα των πρώτων υλών, ενώ εξελίσσεται διαρκώς για να προσφέρει εκλεκτά ελληνικά προϊόντα με γεύση από παράδοση.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις