Ρυθμός ανάπτυξης +17,7% για τα εμφιαλωμένα νερά Βίκος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της NielsenIQ* για το 11μηνο του 2021, οι πωλήσεις του εμφιαλωμένου νερού Βίκος, σημειώνουν σημαντική αύξηση, τόσο σε όγκο, όσο και σε αξία.

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις του εμφιαλωμένου νερού Βίκος

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, ο ρυθμός ανάπτυξης σε όγκο της κατηγορίας εμφιαλωμένου νερού στην αγορά των σούπερ μάρκετ, το πρώτο ενδεκάμηνο του έτους, έφτασε στο +5,8%. Ωστόσο για την εταιρεία Βίκος ο ρυθμός ανάπτυξης ανήλθε σε εντυπωσιακό +17,7%.

Από πλευράς όγκου πωλήσεων, το μερίδιο αγοράς που κατέκτησε το brand Βίκος στο ενδεκάμηνο 2021 ανήλθε στο 17,4%, που αποτελεί κορυφαία επίδοση στο «επώνυμο» εμφιαλωμένο νερό (το νερό Ζαγόρι έχει μερίδιο επίσης 17,4%, ενώ τo εμφιαλωμένο νερό ιδιωτικής ετικέτας έχει μερίδιο 29,6%).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία Βίκος:

  • Αναδείχθηκε ως μία από τις 500 εταιρείες με τα μεγαλύτερα κέρδη EBITDA για το 2020 (με άνοδο 26 θέσεις στην κατάταξη, από 139 το 2019, σε 113 το 2020).
  • Διακρίθηκε ως μία από τις 500 εταιρείες με τον μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού που έχει αυξήσει το προσωπικό της μεταξύ των ετών 2019 και 2020.
  • Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου της με βάση τον κύκλο εργασιών.
  • Είναι σταθερά ανάμεσα στους 109 Business Leaders in Greece από το 2011 έως σήμερα.
  • Αξιολογήθηκε με υψηλό ICAP Score.

Τα τεκμηριωμένα και αδιαμφισβήτητα στοιχεία ως προς τις επιδόσεις της Βίκος Α.Ε. και το κορυφαίο μερίδιο στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού είναι αποτέλεσμα όχι μόνον της ποιότητας του ίδιου του φυσικού μεταλλικού νερού Βίκος, αλλά επίσης, των τριών δεκαετιών συστηματικών επενδύσεων και της διαρκούς ανάπτυξης της εταιρείας. Η Βίκος Α.Ε. ως πραγματικός πρωταγωνιστής στον κλάδο θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά το σημαντικό επενδυτικό της πρόγραμμα, θέτοντας στόχο για ακόμα υψηλότερες επιδόσεις, ανταποκρινόμενη στην εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις