Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αμπελώνα της Πελοποννήσου και των κρασιών της

Τον οινοκό πλούτο της Πελοποννήσου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όσοι επισκεφθούν την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου το  Peloponnese Wine Festival το οποίο ταξιδεύει στην Αθήνα. Συνολικά 47 παραγωγοί μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου (ΕΝΟΑΠ) με 500 διαφορετικές ετικέτες κρασιών, θα λάβουν μέρος στην μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Η εκδήλωση θα προσφέρει για μια ακόμα χρονιά την ευκαιρία στους επισκέπτες να κατανοήσουν όλα τα στοιχεία που συνθέτουν τον αμπελώνα της Πελοποννήσου, τον μεγαλύτερο αμπελώνα της χώρας, να γνωρίσουν τους πρωταγωνιστές του, να γευτούν το πλήθος ποικιλιών που συνυπάρχουν αρμονικά στην Πελοπόννησο και να ανακαλύψουν καινούριες εμφιαλώσεις και κλασικά αγαπημένα κρασιά.

Το Peloponnese Wine Festival θα ανοίξει τις πόρτες του στις 12:00 και θα ολοκληρωθεί στις 21:00. Συστήνεται στους επαγγελματίες να προτιμήσουν τις μεσημεριανές ώρες. Το κόστος εισόδου είναι 10€ με προαγορά μέσω της πλατφόρμας viva.gr μέχρι τις 20/01, και 12€ από 21/01 και επιτόπου στα ταμεία της εκδήλωσης. To φοιτητικό εισιτήριο έχει οριστεί στα 8€ με επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας και θα είναι διαθέσιμο στα ταμεία της εκδήλωσης. Το εισιτήριο περιλαμβάνει και το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Winetuned και την Vinnovation για λογαριασμό της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου (ΕΝΟΑΠ).

Βρείτε τους παραγωγούς που συμμετέχουν και περισσότερες πληροφορίες για το Peloponnese Wine Festival 2023 στο www.peloponnesewinefestival.com.

Πληροφορίες: 

Athenaeum Intercontinenta, λεωφ. Συγγρού 89-93
Στις 23/1, ώρα 12.00

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις