Οι ταινίες του Κτήματος τον Ιούνιο συνδυάζουν τον αθλητισμό και τον οινοτουρισμό

Μια ξεχωριστή εμπειρία αποφάσισε να προσφέρει στους επισκέπτες του το Κτήμα Κυρ – Γιάννη της οικογένειας Μπουτάρη όπου η αγάπη για το καλό κρασί και ο κινηματογράφος συνδυάζονται γλυκά. Όσοι ταξιδεύουν στην Νάουσα για να δουν από κοντά τον τρόπο παραγωγής των εκλεκτών οίνων του κτήματος και τους απέραντους αμπελώνες θα μπορούν τώρα να απολαύσουν και μια κινηματογραφική βραδιά παρέα φυσικά με το αγαπημένο τους κρασί.

«Είναι μια δράση που ξεκινήσαμε πρόπερσι, ωστόσο τότε παίξαμε μόνο δύο ταινίες. Η covid μας κράτησε λίγο πίσω κι όταν ξανάνοιξε όλο αυτό, δουλεύαμε με 20-30 άτομα για να τηρούμε τις αποστάσεις. Τώρα κάνουμε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα» εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Παλαμίδα. «Φέτος κάνουμε μια θεματοποίηση των προβολών ανά μήνα. Ο Μάιος είναι αφιερωμένος στη φύση και την τέχνη, ο Ιούνιος είναι ο μήνας του αθλητισμού και του οινοτουρισμού και στο πλαίσιο αυτό θα κάνουμε διάφορους αγώνες με ποδήλατα, γιόγκα κ.ά. Ο Ιούλιος είναι μήνας αφιερωμένος στο παιδί («Παιδί και αμπελώνας») και θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν τον αμπελώνα, να παίξουν και να δουν μια παιδική ταινία ή καραγκιόζη», ανέφερε.

Μάλιστα, ο Ιούνιος είναι αφιερωμένος στον αθλητισμό και τον οινοτουρισμό, γεγονός που σημαίνει πως ακόμα και οι ταινίες του κτήματος θα  έχουν αυτή τη θεματική! Όσοι εκτιμούν το σινεμά αλλά και την μαγεία του αθλητισμού, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ταινία Moneyball  σε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο Κτήμα, στις 14/06.

Η βραδιά συνοδεύεται με κρασι  Κυρ-Γιάννη και διάφορα movie snacks. Ταυτόχρονα, η επίσκεψή σας στο Κτήμα μπορεί να συνδυαστεί με μια ξενάγηση στους αμπελώνες και το οινοποιείο πριν την προβολή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και για τη συμμετοχή σας θα χρειαστεί να προηγηθεί κράτηση μέσω της φόρμας που θα βρείτε στην επίσημη σελίδα του κτήματος kiryianni.gr.

Διαβάστε επίσης: 

Υπαίθριο σινεμά και εκλεκτό κρασί στο Κτήμα Κυρ – Γιάννη