30+ Ζυθοποιοί και περισσότερες από 350 ετικέτες συμμετέχουν στο φετινό Peloponnese Beer Festival

Η Πελοποννησιακή Έκθεση Ζυθοποιών θα διεξαχθεί για δεύτερη χρονιά στην πόλη της Καλαμάτας. Το Peloponnese Beer Festival 2022, κερνάει δροσερές μπύρες και γευστικό street food στην πόλη της Καλαμάτας από τις 5 έως και τις 7 Αυγούστου. Γνωρίστε 30+ Ζυθοποιοί από την Πελοπόννησο και την Ελλάδα θα συμμετέχουν με περισσότερες από 350 ετικέτες.Mια γιορτή επιχειρηματικότητας, ένα φεστιβάλ ζύθου και γεύσεων.

Οι χειροποίητες μπύρες θα έχουν την… τιμητική τους

Στο 2nd Peloponnese Beer Festival 2022 θα φιλοξενήσουμε 30 Ζυθοποιίες από όλη την Ελλάδα με 350 ετικέτες χειροποίητης μπίρας. Ολοένα και περισσότερο οι Έλληνες στρέφονται στην επιλογή της ποιοτικής ελληνικής μπύρας. Αναφερόμαστε σε ποτό εφάµιλλο του κρασιού, που µπορεί να δώσει τις ίδιες γευστικές απολαύσεις και να συνδυαστεί µε τη γαστρονοµία. Η ποιοτική παραγωγή της craft μπίρας μπορεί να προσφέρει μεγάλη ποικιλία, ξεχωριστές γεύσεις και μοναδικά αρώματα από αγνές πρώτες ύλες.

Η μπύρα Craft επικεντρώνεται περισσότερο στις γεύση της και την απόχρωσή της.. Διαφέρει από την κλασική, καθώς διαθέτει πιο πλούσια γεύση, είναι πιο δυνατή και προσφέρεται σε μεγαλύτερη ποικιλία αρωμάτων, γεύσεων, χρωμάτων. 

Peloponnese Beer Festival 2022

Κι επειδή μια παγωμένη μπύρα ταιριάζει γάντι με νόστιμο φαγητό, 4 kiosks με απολαυστικές γεύσεις από Αμερική, Ευρώπη και Ελλάδα σας περιμένουν! Στο 2nd Peloponnese Beer Festival θα έχετ την ευκαιρία να απολαύσετε γευστικά burger, λαχταριστά σουβλάκια και κεμπάπ και μοναδικά hot dogs.

Peloponnese Beer Festival 2022: Live μουσική για ξέφρενο party

JukeBox & friends Live, Κίτρινα Ποδήλατα, Μελίνα Κανά και Αλέξανδρος Κτιστάκης έρχονται για να ντύσουν μουσικά τις τρεις βραδιές του φεστιβάλ και να σας ταξιδέψουν με τις μελωδίες τους.

Peloponnese Beer Festival 2022