Η έκθεση θα λάβει χώρα στις 13,14 και 15 Μαρτίου 2022.

Η έκθεση Οινόραμα 2022, επιστρέφει στο Ζάππειο έπειτα από δύο χρόνια απουσίας εξαιτίας της πανδημίας. Φέτος η εκδήλωση θα διεξαχθεί τηρώντας πιστά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να είναι μεγάλη. Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 12, 13 και 14 Μαρτίου 2022.

Εξαιτίας της διετούς απουσίας της εκδήλωσης, θα είναι η πρώτη φορά που θα φιλοξενηθούν κρασιά τριών εσοδειών. Στο Ζάππειο Μέγαρο θα βρεθούν 2.000 κρασιά από 250 και πλέον οινοποιεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα γνωρίσουν στο κοινό τις νέες ετικέτες ή θα τους “θυμήσουν” τις καθιερωμένες εμπορικές επωνυμίες.

Στις αίθουσες «Οινοτεχνία» και «Οινικές Αποκαλύψεις», οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κρασιά μικρών και πρωτοεμφανιζόμενων οινοποιείων ενώ  στο «wine bar» μπορούν να δοκιμάσουν σπάνια κρασιά ααπό μη-συμβατικές μεθόδους οινοποίησης και παλαίωσης και ελάχιστης οινολογικής παρέμβασης.

Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Το εισιτήριο για την πρωινή περίοδο 10:00-14:00 κοστίζει 12 ευρώ ανά άτομο (7 ευρώ φοιτητικό) όπως και το απογευματινό (15:00-19:00) της Δευτέρας 14 Μαρτίου ενώ τα απογευματινά του Σαββάτου και της Κυριακής ανέρχονται στο ποσό των 15 ευρώ (12 φοιτητικό). Στην έκθεση υπάρχει και η δυνατότητα του «3-day pass» αντί ποσού 30 ευρώ, που εξασφαλίζει την είσοδο σε όλες τις ώρες και μέρες λειτουργίας της.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις