Από τον Οκτώβριο έως και τον Δεκέμβριο του 2021, πωλήθηκαν συνολικά 1.500 μπουκάλια της μπλε μπύρας με την επωνυμία "Line".

Ζυθοποιία στη Γαλλία σε συνεργασία με εταιρεία που σκοπό έχει την προώθηση των φυκιών ως συμπλήρωμα διατροφής, καινοτόμησαν, δημιουργώντας τη νέα μπλε μπύρα. Χρησιμοποιώντας τα φύκια και τη χρωστική ουσία  τους που προέρχεται απευθείας από τη φύση, δημιουργήθηκε η μπύρα με την ονομασία “Line”. Η μπλε απόχρωση οφείλεται στη σπιρουλίνα, ένα φυτό της θάλασσας με κυανό-πράσινο χρώμα, που χρησιμοποιείται ευρέως ως διατροφικό συμπλήρωμα.

Ήδη, η μπλε μπύρα έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον και την περιέργεια των καταναλωτών που την επιλέγουν προκειμένου να δοκιμάσουν μια μπύρα διαφορετική από τις συνηθισμένες, όχι μόνο χρωματικά αλλά και γευστικά. Είναι ελαφριά, με φρουτώδη επίγευση και το μόνο που μαρτυρά τη χρησιμοποίηση φυκιών κατά τη ζύμωσή της είναι η μπλε απόχρωση.

Από τον Οκτώβριο έως και τον Δεκέμβριο του 2021, πωλήθηκαν συνολικά 1.500 μπουκάλια μπύρας και πλέον η ζυθοποιία ετοιμάζεται να ενισχύσει την παραγωγή τη προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις