Το 15ο Cellier Wine Fair υπόσχεται μια πρωτόγνωρη εμπειρία στους επισκέπτες της

H έκθεση υψηλής ποιότητας οίνου και αποσταγμάτων, Cellier Wine Fair, θα ανοίξει τις πόρτες της για τους επισκέπτες, την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, από τις 11:00 έως τις 20:00 στο Divani Caravel Hotel.

To Cellier Wine Fair που διοργανώνεται για 15η χρονιά, με την υποστήριξη της GENKA 1877, αλλάζει ημερομηνία διεξαγωγής, διατηρώντας όμως αναλλοίωτη την αρχική του αποστολή, που δεν είναι άλλη απ’ το να φέρει σε επαφή το ελληνικό κοινό με παραγωγούς, απ’ την Ελλάδα και από τον υπόλοιπο κόσμο.

Το 15ο Cellier Wine Fair υπόσχεται μια πρωτόγνωρη εμπειρία στους επισκέπτες αφού αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία για τους λάτρεις του κρασιού και των αποσταγμάτων, να δοκιμάσουν ευρεία γκάμα προϊόντων Ελλήνων και ξένων παραγωγών και να ανταλλάξουν απόψεις μαζί τους.

Η έκθεση πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις όπως, θεματικά Premium Masterclasses, παρουσιάσεις νέων ετικετών, Fine Wines & Spirits, προβολές σπάνιων ετικετών, Vegan και βιοδυναμικής καλλιέργειας επιλογών, οίνων και αποσταγμάτων χωρίς αλκοόλ, premium cocktails, delicatessen κ.α. Στην έκθεση θα λειτουργήσει Pop up Cellier Discount Shop, ενώ δεν θα λείψουν και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις για τους επισκέπτες.

Προμηθευτείτε το εισιτήριο σας στο cellier.gr και στο viva.gr, από 10 ευρώ και γίνετε αυτόματα μέλος του Cellier Wine Club, εξασφαλίζοντας σημαντικά προνόμια, μεταξύ των οποίων, 10% έκπτωση για τις αγορές σας στην αλυσίδα καταστημάτων Cellier.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις