Η πρώτη αεροπορική εταιρεία οινοποιείου στον κόσμο άνοιξε στην Νέα Ζηλανδία.

Ενώ πολλές αεροπορικές εταιρίες έχουν αρχίσει να επαναφέρουν το αλκοόλ στις πτήσεις, στη Νέα Ζηλανδία, ένα οινοποιείο με έδρα το Ώκλαντ εγκαινίασε την πρώτη αεροπορική εταιρεία οινοποιείου στον κόσμο! Την περασμένη εβδομάδα, η Invivo ανακοίνωσε ότι θα εκτελέσει ένα δρομολόγιο από το Ώκλαντ στο Κουίνσταουν της Νέας Ζηλανδίας, μια πτήση 1.000 χιλιομέτρων από το Βόρειο Νησί προς το Νότιο Νησί. Η πτήση έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2022 και 34 επισκέπτες θα ταξιδέψουν με το αεροπλάνο της Saab.

Η πρώτη αεροπορική εταιρεία οινοποιείου άνοιξε στην Νέα Ζηλανδία

Οι ταξιδιώτες θα έχουν μια ολόκληρη μέρα για να γνωρίσουν το Κουίνσταουν, θα πραγματοποιήσουν μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Hilton Queenstown και θα επισκεφθούν μερικούς από τους αμπελώνες του Central Otago που καλλιεργούν σταφύλια για τα Pinot Noirs του Invivo.

«Προτεραιότητα για θέσεις θα δοθεί στο προσωπικό φιλοξενίας και τουρισμού του Ώκλαντ που έχει επηρεαστεί από το lockdown, σε μέλη του κοινού που δεν έχουν δει την οικογένεια ή τους φίλους τους στο South Island το 2021 λόγω των κλειστών συνόρων και στους μετόχους της Invivo», δήλωσε το οινοποιείο.

«Η εκτέλεση μιας πτήσης προς το Νότιο Νησί είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορούμε να δείξουμε στο κοινό ότι η χώρα είναι ξανά ανοιχτή για τον εσωτερικό τουρισμό και ταυτόχρονα να υποστηρίξουμε ορισμένους από αυτούς που πέρασαν ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές», είπε ο συνιδρυτής της Invivo, Tim Lightbourne.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις