Η εταιρεία κέρδισε το χρυσό βραβείο στη κατηγορία Top Industrial Export Company των Greek Exports Forum & Awards 2021.

Η εταιρεία EURIMAC,  πρότυπο εξωστρέφειας για τις ελληνικές επιχειρήσεις, κέρδισε το Gold βραβείο στη κατηγορία Top Industrial Export Company των Greek Exports Forum & Awards 2021. Το βραβείο παρέλαβε την Πέμπτη 3 Μαρτίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Οδυσσέας Παπαδόπουλος.

Η διάκριση με την οποία τιμήθηκε η εταιρεία ζυμαρικών EURIMAC – ΜΑΚΒΕΛ, αποτελεί μια ακόμα αναγνώριση της διαρκούς εξέλιξης της βιομηχανίας και των προϊόντων της, τα οποία εξάγονται σε 57 χώρες, καλύπτοντας το 45% της συνολικής της παραγωγής και κατατάσσοντάς την ως τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρία ζυμαρικών.

Η ελληνική εταιρεία ζυμαρικών έχει κατορθώσει να εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά, χάρη στα υψηλής ποιότητας προϊόντα της αλλά και τους όρους βιωσιμότητας βάσει των οποίων λειτουργεί. Οι δύο νέες σειρές, ζυμαρικά ολικής άλεσης με βρώμη και ζυμαρικά 5 δημητριακών, ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές και ενισχύουν τη φήμη του ελληνικού brand.

Με συνεχή παραγωγή, η οποία λειτουργεί 100% με όρους βιωσιμότητας και με μηδενικό ισοζύγιο ρύπων CO2, πιστοποιημένο κατά ISO 14064, η EURIMAC και τα ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ έχουν κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην εγχώρια αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις