Η εταιρεία Βίκος κέρδισε τις εντυπώσεις με το “Pink Phenomenon” καλώντας τους επισκέπτες σε έναν ροζ κόσμο απόλαυσης

Με τη signature Paloma και πρωταγωνιστή το Βίκος Pink Grapefruit, η Βίκος Α.Ε. συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος στο Athens Bar Show, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 7,8 και 9 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της Athens Bar Week 2023. Η μεγάλη αυτή γιορτή έχει γίνει πλέον θεσμός, με πλήθος επαγγελματιών από τον χώρο της εστίασης, να προσφέρουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης σε κάθε γωνιά της Αθήνας.

Η εταιρεία Βίκος κέρδισε τις εντυπώσεις με το “Pink Phenomenon” καλώντας τους επισκέπτες σε έναν ροζ κόσμο απόλαυσης. Το Βίκος Pink Grapefruit έφερε για ακόμα μία φορά τη γευστική επανάσταση, αυτή τη φορά στο Athens Bar Show, αποτελώντας την τελευταία τάση στο fine drinking, και το καλύτερο συνοδευτικό για κλασικά και εμπνευσμένα cocktails.

Η παρουσία της Βίκος Α.Ε. στο Athens Bar Show 2023 έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας σε μεγάλες διοργανώσεις για τον χώρο της εστίασης, καθώς επίσης και τη στρατηγική επιχειρηματική της ανάπτυξη, που τη φέρνει συνεχώς στην κορυφή του κλάδου.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις