Τα στελέχη της εταιρίας συνομίλησαν με τους επισκέπτες της Έκθεσης.

Η εταιρία Βαρβαγιάννης συμμετείχε δυναμικά στη Foodexpo 2022 με το περίπτερό της να συγκεντρώνει πλήθος επαγγελματιών και στοχευμένων buyers από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα στελέχη της εταιρίας συνομίλησαν με τους επισκέπτες της σημαντικότερης Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών στη Ν. Α. Ευρώπη εστιάζοντας στις πέντε διαφορετικές ετικέτες του Ούζου Βαρβαγιάννης, που τοποθετούνται σε όλο και περισσότερα σημεία πώλησης εντός κι εκτός συνόρων. Η εταιρία παρουσίασε τις ετικέτες Ούζο Βαρβαγιάννη Πράσινο, Ούζο Βαρβαγιάννη Μπλε, Ούζο Βαρβαγιάννη Εύζων, Ούζο Βαρβαγιάννη Αφροδίτη και το Ούζο Βαρβαγιάννη Συλλεκτικό, που παράγεται σε περιορισμένη ποσότητα και κλείνει μέσα του τις εμπειρίες και τα μυστικά 5 γενεών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η τοποθέτηση των πέντε ετικετών του Ούζου Βαρβαγιάννη στην εγχώρια και στις διεθνείς αγορές είναι αποτέλεσμα της προσεκτικής και μακράς διαδικασίας παραγωγής, των εξαιρετικών πρώτων υλών και φυσικά της εμπειρίας των 160 χρόνων στην απόσταξη του Ούζου που διαθέτει η οικογένεια Βαρβαγιάννη. Ο εξαγωγικός προσανατολισμός της Foodexpo 2022 βοήθησε σημαντικά στην ενίσχυση της ήδη επιτυχημένης εξαγωγικής δραστηριότητας της εταιρίας Βαρβαγιάννης.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις