Διατίθεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε πολυτελείς συσκευασίες.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας το οποίο διατίθεται σε πολυτελείς συσκευασίες μαγνητίζοντας το βλέμμα των επισκεπτών της ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Ο ιδρυτής της εταιρίας, γεωπόνος, Σπύρος Αναγνωστόπουλος μίλησε στο FoodLife τονίζοντας ότι ήδη το ελαιόλαδο έχει αποκτήσει φανατικούς καταναλωτές στην Ελλάδα και αρκετές χώρες του κόσμου και η ΕΞΠΟΤΡΟΦ είναι μια ακόμη ευκαιρία για να γνωστοποιήσουμε τις ευεργετικές ιδιότητες αυτής της σπάνιας ποικιλίας.

Τόπος παραγωγής της ποικιλίας αυτής είναι η Χαλανδρίτσα Αχαΐας. Πρόκειται για την ποικιλία “Πατρινή”, γνωστή και ως “κουτσουρελιά”.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις