Yπενθυμίζεται ότι πρόκειται για συναλλαγή, η οποία έλαβε χώρα στις αρχές Αυγούστου και ανήλθε σε 45 εκατ. ευρώ

Και επίσημα μέλος του ομίλου Coca Cola HBC, η ελληνική εταιρεία αναψυκτικών Three Cents. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση της κατά 100% θυγατρικής της SICC, ESM Effervescent Sodas Management Limited (Three Cents) στην CC Beverages Holdings II B.V. (“CCBHC”), έναντι συνολικού τιμήματος 45,9 εκατ. ευρώ.

Η Three Cents που πλέον είναι και επίσημα μέλος της Coca Cola, Ιδρύθηκε το 2014 από τους Βασίλη Καλαντζή, Γιώργο Μπάγκο, Δημήτρη Νταφόπουλο και Γιώργο Τσιρίκο και δραστηριοποιείται στην αγορά των premium αναψυκτικών και mixers, έχοντας παρουσία με 10 κωδικούς. Από το 2016, τη διανομή των Three Cents είχε αναλάβει η εταιρεία ΑΜΒΥΞ. Τα Three Cents παράγονται στην Ελλάδα και εξάγονται σε 35 χώρες, μεταξύ των οποίων το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Ισπανία, η Κύπρος, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Ιταλία, η Σουηδία, η Νορβηγία , η Ελβετία, η Τουρκία και το Χονγκ Κονγκ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: Η εταιρεία IDEAL Holdings Α.Ε. (η “Εταιρεία”) σε συνέχεια της από 09.08.2022 ανακοίνωσής της και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3556/2007 και του άρθρου 19 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 και μετά από σχετική γνωστοποίηση της κατά 100% Κυπριακής θυγατρικής της, S.I.C.C. Holding Limited (η “SICC”), ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών της κατά 100% θυγατρικής εταιρείας της SICC, ESM Effervescent Sodas Management Limited (“Three Cents”) στην CC Beverages Holdings II B.V. (“CCBHC”), εταιρεία του ομίλου της Coca-Cola HBC AG, έναντι συνολικού τιμήματος σε μετρητά ευρώ 45,9 εκατ.

Yπενθυμίζεται ότι πρόκειται για συναλλαγή, η οποία έλαβε χώρα στις αρχές Αυγούστου και ανήλθε σε 45 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις