Είναι φτιαγμένα με αγνό βούτυρο και δεν περιέχουν φοινικέλαιο

Προσηλωμένη στον στόχο της, να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα αρίστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, η Βιολάντα παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τα Γεμιστά μπισκότα Πτι Μπέρ με πλούσια γέμισης σοκολάτας και τα Μίνι μπισκότα Πτι-Μπερ. Τη σειρά συμπληρώνουν τα Κλασσικά μπισκότα Πτι-Μπερ!

Τα μπισκότα Πτι Μπερ Βιολάντα είναι φτιαγμένα με αγνό βούτυρο και δεν περιέχουν Φοινικέλαιο. Συνδυάζουν την αληθινή γεύση με την υψηλή διατροφική αξία!

Πρόκειται για μία ακόμα καινοτόμα πρόταση της ΒΙΟΛΑΝΤΑ για αυτούς που ψάχνουν την αληθινή γεύση.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε τη δημιουργία στη Λάρισα του πρώτου και μοναδικού εργοστασίου μπισκότων στον κόσμο χωρίς καμινάδα. Η παγκόσμια περιβαλλοντική καινοτομία έγκειται στο γεγονός πως η πρωτοποριακή βιομηχανία μπισκότων, μέσω της μοναδικής συνδυαστικής τεχνολογίας «Βιολάντα steam free», έχει καταργήσει τις καμινάδες ρύπων στη γραμμή παραγωγής αλλά και τις καμινάδες αποβολής υδρατμών και θερμών αερίων μέσω ειδικών αναλλακτών νερού γεωθερμίας.

Η επένδυση ολοκληρώνεται περί τα μέσα Ιουνίου ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι δοκιμαστικές παραγωγές με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το ύψος της επένδυσης έφτασε τα 4,2 εκατ. ευρώ και το εργοστάσιο θα παράγει σε πλήρη ανάπτυξη 2,5 χιλιάδες τόνους μπισκότα ετησίως. Η νέα γραμμή παραγωγής που εγκαταστάθηκε στο πράσινο εργοστάσιο της Βιολάντα θα παράγει τα παρακάτω μπισκότα: Πτι – Μπερ, Digestive, Cookies Full 45 , Μπισκότα με 3 Υλικά

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις