Έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε μικρούς παραγωγούς που θα φέρουν τα πιο ποιοτικά και γευστικά τους προϊόντα όπως ζυμαρικά, όσπρια, βότανα, ξηροί καρποί, μελισσοκομικά είδη και πολλές άλλες λιχουδιές

Από την Παρασκευή 1 έως την Κυριακή 3 Μαρτίου, ARTistes χειροποίητων ειδών & επιλεγμένων τροφίμων συναντιούνται στον πιο όμορφο κι ανανεωμένο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης για να παρουσιάσουν τις νέες τους δημιουργίες, τα ποιοτικά τους προϊόντα και τις καινοτόμες ιδέες τους!

Ρούχα,κοσμήματα, αξεσουάρ, διακοσμητικά,αρωματικά κεριά, σαπούνια και καλλυντικά, είναι μερικά από τα προϊόντα που θα βρείτε στο Street Market by ARTistes. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε μικρούς παραγωγούς που θα φέρουν τα πιο ποιοτικά και γευστικά τους προϊόντα όπως ζυμαρικά, όσπρια, βότανα, ξηροί καρποί, μελισσοκομικά είδη και πολλές άλλες λιχουδιές.

Ελάτε να ανακαλύψετε τον κόσμο της τέχνης και της γαστρονομίας σε έναν φιλικό και δημιουργικό χώρο. Σας περιμένουμε!

Σας περιμένουμε με τα πλατιά μας χαμόγελα και με υπέροχη διάθεση να ανακαλύψετε τον κόσμο της τέχνης και της γαστρονομίας στον πιο φιλικό και δημιουργικό χώρο της Κυψέλης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους! Ωράριο: 10:00-21:00

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις