Οι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας προχώρησαν στην ίδρυση μίας νέας εταιρείας με την επωνυμία «Άρτεμις Διαχείρισης Ακινήτων Α.Ε»

Το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας Σκλαβενίτης στη Μυτιλήνη άρχισε τη λειτουργία του στην Εθνική Οδό Μυτιλήνης – Θέρμης (θέση Καρά Τεπέ). Το νέο κατάστημα διαθέτει: Οπωροπωλείο, Κρεοπωλείο,  Αρτοπωλείο, Έτοιμα Φαγητά, Είδη σπιτιού, Τμήμα Beauty καθώς και Βιβλιοπωλείο.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Σκλαβενίτης ενσωμάτωσε στο δίκτυό της, τα 8 καταστήματα της τοπικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ “AS Αγορά”, στη Λάρισα αφού ολοκληρώθηκε η εξαγορά στην οποία είχε προχωρήσει τους προηγούμενους μήνες.

Εν τω μεταξύ, οι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας και συγκεκριμένα η Μαρία Σκλαβενίτου, ο Γεράσιμος Σκλαβενίτης και η Βασιλική Σκλαβενίτου, προχώρησαν στην ίδρυση μίας νέας εταιρείας με την επωνυμία «Άρτεμις Διαχείρισης Ακινήτων Α.Ε». Σκοπός της εταιρείας που συστάθηκε στις 16 Ιουνίου 2023 όπως αναφέρεται στην καταχώρησή της στο ΓΕΜΗ είναι η εκμίσθωση και διαχείριση ιδιόκτητων ή μισθωμένων ακινήτων, η αγοραπωλησία ιδιόκτητων ακινήτων, οι κατασκευαστικές εργασίες κτιρίων για κατοικίες και μη, καθώς και τα μεσιτικά γραφεία ακινήτων.

Σημειώνεται ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Όμιλος Σκλαβενίτη είναι η μοναδική ελληνική επιχείρηση λιανεμπορίου που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των 250 κορυφαίων εταιρειών παγκοσμίως, σύμφωνα με την ετήσια Έκθεση Global Powers of Retailing 2023 της Deloitte, παρουσιάζοντας ανάπτυξη των πωλήσεών του κατά 5,1% για το οικονομικό έτος 2021 με τον ενοποιημένο κύκλο εργασιών να ανέρχεται πολύ κοντά στο επίπεδο των 4 δισ. ευρώ.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις