Προς το παρόν εξυπηρετούνται οι περιοχές των Βορειοανατολικών Προαστίων του Νομού Αττικής

Η λειτουργία της νέας υπηρεσίας «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ express» μέσω της οποίας οι καταναλωτές θα μπορούν να λάβουν την παραγγελία τους σε διάστημα έως 60 λεπτών, ξεκίνησε πιλοτικά πριν από λίγες μέρες μέσω της πλατφόρμας efood.

Υπενθυμίζεται ότι η Σκλαβενίτης ήδη συνεργάζεται με την efood για παραδόσεις παραγγελιών εντός της ίδιας ημέρας ή την επομένη εφόσον αυτές γίνονται μετά τις 4 το απόγευμα. Με τη νέα αυτή υπηρεσία σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, η Σκλαβενίτης εισέρχεται σταδιακά στον κλάδο του quick commerce, με πρωταρχικό στόχο τη βέλτιστη και ακόμα πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Στην πιλοτική φάση, από τη νέα υπηρεσία εξυπηρετούνται αρχικά οι περιοχές των Βορειοανατολικών Προαστίων του Νομού Αττικής, ουσιαστικά δηλαδή παραγγελίες από περιοχές που βρίσκονται σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων από το ehub της Σκλαβενίτης που βρίσκεται στον Γέρακα. 

Οι διαθέσιμοι κωδικοί για τους καταναλωτές στο «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Express» περιλαμβάνουν συσκευασμένα τρόφιμα και λοιπά αγαθά, καθώς και είδη μαναβικής εκτός συσκευασίας. Η ελάχιστη παραγγελία ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ και η χρέωση διαλογής και αποστολής είναι 2,50 ευρώ ανά παραγγελία. Οι παραδόσεις μέσω της υπηρεσίας γίνονται από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Τέλος η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, μέσω κάρτας, ή με μετρητά, μέσω αντικαταβολής.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις