Νέα υγρά απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων και συνολικό επαναλανσάρισμα στο brand Αρκάδι

Η Παπουτσάνης, κορυφαία ελληνική βιομηχανία στην Ελλάδα και ένας εκ των μεγαλύτερων παραγωγών σαπώνων και υγρών καλλυντικών στην Ευρώπη, ενδυναμώνει τη θέση της στην ελληνική αγορά με την είσοδο στους κλάδους φροντίδας ρούχων και υγρών πιάτων παρουσιάζοντας τα νέα προϊόντα Αρκάδι.

Ταυτόχρονα, η Παπουτσάνης ανανεώνει με νέα γραφικά και εμπλουτίζει τις υπάρχουσες σειρές προϊόντων Αρκάδι στα κρεμοσάπουνα, την αγαπημένη γκάμα βρεφικής φροντίδας, Αρκάδι Baby και τα προϊόντα στέρεου σαπουνιού.

Με motto «Η φροντίδα έρχεται φυσικά!», η υψηλή ποιότητα και η φυσική σύνθεση του Αρκάδι με πράσινο σαπούνι συνδυάζεται με την τεχνογνωσία της Παπουτσάνης σε μια ολοκληρωμένη σειρά vegan προϊόντων για το σπίτι.

Μια σημαντική καινοτομία για τα προϊόντα Αρκάδι είναι οι φιάλες που σέβονται τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και τη zero plastic φιλοσοφία της Παπουτσάνης, καθώς είναι 100% ανακυκλώσιμες και παράγονται από ανακυκλωμένο πλαστικό* που προέρχεται από αλιευτικά δίχτυα ή δίχτυα από γεωργικές εργασίες, ενώ παράγονται με 88% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και 71% λιγότερες εκπομπές CO2. Επιπλέον, τα υγρά πιάτων έρχονται με πρακτική αντλία και για πρώτη φορά, συνοδεύονται από πλήρως ανακυκλώσιμα ανταλλακτικά σακουλάκια με 80% λιγότερο πλαστικό (σε σχέση με την αντλία Αρκάδι υγρών πιάτων), διευκολύνοντας την ανακύκλωσή τους. Τέλος, οι μπάρες σαπουνιού Αρκάδι διατίθενται πλέον σε χάρτινη συσκευασία, εξοικονομώντας 3,5 τόνους πλαστικού ανά έτος.

Ο κ. Μενέλαος Τασόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ δήλωσε σχετικά ότι «Βασική δέσμευση της Παπουτσάνης αποτελεί η συνεχής επένδυση σε καινοτόμες, αποτελεσματικές και ακόμα πιο φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις στις αγορές προσωπικής υγιεινής και πλέον, και της φροντίδας σπιτιού. Με τα νέα προϊόντα Αρκάδι εισερχόμαστε σε νέες αγορές, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και ενισχύοντας το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο στο πλαίσιο της συνεχούς αναπτυξιακής στρατηγικής μας».

*Οι συσκευασίες από ανακυκλωμένα δίχτυα παράγονται κατά τουλάχιστον 50% από ανακυκλωμένα αλιευτικά δίχτυα, κάβους και καραβόσχοινα, ή τουλάχιστον κατά 50% ανακυκλωμένα δίχτυα από γεωργικές εργασίες όπως η συγκομιδή καρπών.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις