Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του ομίλου PRAXIS στο ξενοδοχείο AREOS στην Αθήνα

Η PRAXIS σαν όμιλος αγορών ξεκίνησε το 2016 έχοντας μόλις 15 μέλη. Στο διάστημα πού ακολούθησε και μέσα σε ένα αντίξοο περιβάλλον μεγάλου ανταγωνισμού και οικονομικής κρίσης, η PRAXIS συνέχισε την αναπτυξιακή της πορεία.

Στα χρόνια που ακολούθησαν και παρόλα τα εμπόδια, (πανδημία, ενεργειακή και κρίση ακρίβειας, συρρίκνωση του λιανεμπορίου λόγω εξαγορών και δημιουργίας καταστημάτων franchise ) η PRAXIS κατάφερε τα μέλη να έχουν φτάσει τα 97, με 230 φυσικά καταστήματα και αυτή την στιγμή να υπάρχουν μέλη της σχεδόν σε όλους τους νομούς της Ελλάδος.

Ο στόχος του Ομίλου PRAXIS για το 2024 είναι τα διπλασιάσει τα μέλη του

Στόχος του ομίλου είναι μέσα στο 2024 να διπλασιάσει τα μέλη του. Σαν όμιλος έχουμε δώσει έμφαση στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (PRAXIS) με 350 κωδικούς στις ταχυκίνητες κατηγορίες. Σκοπός μας μέσα στο 2024 είναι να μεγαλώσουμε το κωδικολόγιο και να φτάσουμε τους 500 κωδικούς.

Για τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας PRAXIS επιλέξαμε από την αρχή να συνεργαστούμε μόνο με Ελληνικές εταιρείες και αυτό μας δικαίωσε, γιατί έτσι καταφέραμε να έχουμε άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.

Η Γενική Συνέλευση ομόφωνα αποφάσισε πέραν της επέκτασης των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, να γίνει σταδιακά και ταυτοποίηση των καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα μέσα σε διάστημα 18 μηνών. Επίσης να δημιουργηθεί μία 3PL αποθήκη προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του ομίλου, συνθήκες απαραίτητες για να συνεχίσει ο όμιλος PRAXIS να αναπτύσσεται και να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις