Η ΟΚ! Anytime Markets A.E. σε συνεργασία με την P&G από 09/09 έως 04/10, θα προσφέρουν έκπτωση έως 50% ή 1+1 δώρο,

Η OK! Anytime Markets A.Ε. μέσα από τις κοινωφελείς δράσεις του eimasteoloiok.gr φροντίζει πάντα να βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

Εκτός από την έμπρακτη στήριξη και φροντίδα σε κάθε γειτονιά, η περιβαλλοντική φροντίδα αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες δραστηριοποίησης της εταιρίας.

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συνθήκη που βρέθηκε η χώρα μας και φέτος το καλοκαίρι, η στήριξη των δράσεων της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης We4All ήταν μονόδρομος.

Η We4All είναι ένας μη κερδοσκοπικός, περιβαλλοντικός και ανθρωπιστικός οργανισμός που έχει ως αποστολή να βοηθήσει τη Γη να θεραπευτεί και να μας θυμίσει ότι αυτός ο πλανήτης είναι το σπίτι μας.

Γι’ αυτό η ΟΚ! Anytime Markets A.E. σε συνεργασία με την P&G από 09/09 έως 04/10, θα προσφέρουν έκπτωση έως 50% ή 1+1 δώρο, σε όλα τα αγαπημένα P&G προϊόντα και μέρος των εσόδων θα δοθεί για την αναδάσωση των περιοχών που έχουν πληγεί, σε όλα τα ΟΚ! Anytime Markets και OK! Grocery.

Η πρώτη δενδροφύτευση σε συνεργασία με τη We4All, έγινε στις 23/09 στην Παιανία με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων και αμείωτο το ενδιαφέρον των καταναλωτών μας. Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη, που το κοινό μας αγκαλιάζει και συμμετέχει ενεργά σε ακόμα μια δράση μας για το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις