Νέα εποχή για την εταιρεία αλλαντικών με νέα εμφάνιση και νέες συσκευασίες.

Με νέα εταιρική εμφάνιση, πλήρη αλλαγή του λογοτύπου της και «πράσινες» συσκευασίες, η εταιρεία αλλαντικών ΝΙΚΑΣ πρωτοπορεί και εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην αγορά τροφίμων.  Η ΝΙΚΑΣ γίνεται η πρώτη εταιρεία αλλαντικών στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί υλικά από πλήρως ανακυκλώσιμες ύλες για τα συσκευασμένα προϊόντα της.

Τα νέα καινοτόμα υλικά συσκευασίας διατηρούν τα προϊόντα φρέσκα, είναι ελεγμένα, ασφαλή και πιστοποιημένα από αναγνωρισμένους φορείς του εξωτερικού. Με την πρωτοβουλία αυτή, η εταιρεία μετατρέπει περισσότερες από 21.000.000 συσκευασίες της σε απολύτως ανακυκλώσιμες. Έτσι, εκτιμάται ότι φέτος οι καταναλωτές θα μπορούν να ανακυκλώσουν περίπου 214 τόνους υλικών συσκευασίας. 

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της εποχής, η ΝΙΚΑΣ στον τομέα της, δεσμεύεται να ηγηθεί της προσπάθειας για μία αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής, συμβάλλοντας στην αειφόρο ανάπτυξη και στη μείωση της ρύπανσης από μη ανακυκλώσιμο πλαστικό. Στόχος της εταιρείας είναι να ενισχύσει την κουλτούρα της ανακύκλωσης σε εκατομμύρια καταναλωτές που εμπιστεύονται τα προϊόντα της.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις