Η πλήρης και ανανεωμένη προϊοντική γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνει κατεψυγμένα αλιεύματα (ψάρια και θαλασσινά), καθώς και διάφορες σειρές προϊόντων όπως πανέ, και ημιέτοιμα γεύματα

Η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ συμμετείχε στην FOOD EXPO 2024, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη. Η διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo μεταξύ 9-11 Μαρτίου, εδώ και 10 χρόνια αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο τον δυναμικό κλάδο των τροφίμων και ποτών σε διεθνές επίπεδο.

Όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερο της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για την πλήρη και ανανεωμένη προϊοντική γκάμα της εταιρείας, η οποία περιλαμβάνει κατεψυγμένα αλιεύματα (ψάρια και θαλασσινά), καθώς και διάφορες σειρές προϊόντων όπως πανέ, και ημιέτοιμα γεύματα. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η κατηγορία του τόνου, η οποία διατίθεται σε κονσέρβα με ελαιόλαδο και με νερό, σε pouches, καθώς και σε τονοσαλάτες σε διάφορες λαχταριστές γεύσεις. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι υψηλής διατροφικής αξίας και μοναδικής γεύσης.

Οι επισκέπτες της έκθεσης, κατά τη διάρκειά της, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ενημερωθούν από τα εξειδικευμένα και έμπειρα μέλη της ομάδας της εταιρείας για τη γκάμα προϊόντων της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ. Παράλληλα, οι επισκέπτες του περιπτέρου της εταιρείας είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν επί τόπου τα νέα γευστικά της προϊόντα για τις αγορές του λιανεμπορίου και της εστίασης.

Η εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ για άλλη μία ακόμη φορά σε μια από τις πλέον δημοφιλείς εκθέσεις διεθνούς φήμης, στοχεύει στην ενίσχυση των υφιστάμενων επαγγελματικών σχέσεων, αλλά και στη δημιουργία νέων. Η έκθεση ήταν μια σημαντική ευκαιρία τόσο για επαφές με προμηθευτές και για προβολή της εταιρείας και του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις