Μια ακόμη δημιουργική κίνηση του αυθεντικού Ελληνικού αποστάγματος.

Η νέα καμπάνια του οίκου Metaxa μας συστήνει το METAXA Amber Hour και μας καλεί να απολαύσουμε τη «χρυσή ώρα» της ημέρας, παρέα με aperitif που χαρακτηρίζονται από τα αρώματα και την πλούσια γεύση του ελληνικού κεχριμπαρένιου αποστάγματος.

Η νέα καμπάνια, του οίκου Metaxa με τίτλο “Taste the Unexpected”, παρουσιάζει μια ακόμη δημιουργική κίνηση του αυθεντικού Ελληνικού αποστάγματος, που μας καλεί να το απολαύσουμε, την ωραιότερη ώρα της ημέρας, σαν απεριτίφ.

To METAXA είναι ένα μοναδικό ποτό. ‘Eνα γνήσιο απόσταγμα που δεν σταματά να τολμά και να οραματίζεται. Από τη δημιουργία του, το 1888, μέχρι και σήμερα, αψηφά τα στερεότυπα και δεν κατηγοριοποιείται εύκολα, ούτε μπαίνει σε «κουτάκια». To εμβληματικό κεχριμπαρένιο ποτό πάντοτε ήταν και είναι τολμηρό και πρωτότυπο. Παραμένει πιστό στις αξίες και την ποιότητά του, ενώ την ίδια στιγμή επαναπροσδιορίζεται συνεχώς.

Η νέα καμπάνια «ζωντανεύει» με ένα φρέσκο και σύγχρονο τρόπο το Ελληνικό πνεύμα και τη διάθεση να απολαύσεις χαρούμενες στιγμές με φίλους, και μας παρουσιάζει το METAXA Amber Hour. Μας ταξιδεύει σε μοναδικά συναισθήματα που προκαλούν οι ωραιότερες ώρες της ημέρας, παρέα με απρόσμενα γευστικά απεριτίφ και cocktail, με βάση το κεχριμπαρένιο ποτό.

Με τη νέα αυτή επικοινωνία, το METAXA μας προτείνει ένα διαφορετικό τρόπο απόλαυσης του «golden window ή golden hour», όπως λέμε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, και τις ώρες πριν και μετά από αυτό. «Μιλά» στο κοινό που δεν φοβάται να κάνει νέες, ποιοτικές γευστικές επιλογές και να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Την ίδια στιγμή, επιδιώκει να εμπνεύσει τους πιστούς και αγαπημένους του καταναλωτές να το απολαύσουν σαν απεριτίφ μέσα από γευστικά cocktails.

Η απόλαυση ξεκινά αργά το απόγευμα, την ώρα που ακόμα ο ουρανός έχει τα υπέροχα κίτρινα χρώματα του ήλιου, ιδανική στιγμή να τη συνδυάσει κανείς με τις απαλές και φρουτένιες νότες που κρύβει το ΜΕΤΑΧΑ 5 Αστέρων. Καθώς κυλάει η μέρα, το κίτρινο δίνει τη θέση του στο βαθύ πορτοκαλί, τη μαγική ώρα του ηλιοβασιλέματος, κατάλληλη, για το πλούσιο, γεμάτο και πολύπλοκο METAXA 7 Αστέρων. Το amber hour είναι το υπέροχο και γλυκό κλείσιμο μιας ημέρας που την ίδια στιγμή σηματοδοτεί και την αρχή μιας μοναδικής βραδιάς, μια στιγμή που ταιριάζει απόλυτα με τη spicy & έντονη γεύση του METAXA 12 Αστέρων.

Η γευστική πολυπλοκότητα του METAXA κρύβει μια δημιουργική και απολαυστική δυνατότητα σερβιρίσματος κάθε στιγμή της ημέρας, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα στον καθένα για ένα προσωπικό ταξίδι γεύσης, ανάλογα με τη διάθεσή του, είτε σκέτο είτε σε cocktail.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις