Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία την εκδήλωση «Ελληνικός Ζύθος Ανάπτυξης», την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αταλάντη.

 Σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάστηκε η νέα γραμμή παραγωγής, μια επένδυση που αγγίζει τα €10 εκατ. και συμπληρώνει ένα επενδυτικό πλάνο €30 εκατ. την τελευταία επταετία

Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης

Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης

Η νέα επένδυση αποδεικνύει για μία ακόμα φορά τη φιλοσοφία καινοτομίας της εταιρείας, αλλά και τη σταθερή συμβολή της ΕΖΑ στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και τη διεύρυνση των προοπτικών του κλάδου. 

Σημειώνεται ότι η νέα γραμμή παραγωγής αποτελείται από δύο υπερσύγχρονες γραμμές – εμφιάλωσης  και εγκυτίωσης, καλύπτοντας σχεδόν 5.000m2 στο εργοστάσιο της Αταλάντης, διασφαλίζοντας απόλυτα την ευελιξία, την ασφάλεια και την ποιοτική ανωτερότητα των προϊόντων της ΕΖΑ. 

Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης

Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης

Ο Πρόεδρος της εταιρείας, κ. Αθανάσιος Συριανός υπογράμμισε: «Η νέα γραμμή παραγωγής δεν είναι μόνο μια αναβάθμιση υποδομών για εμάς στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης. Αντανακλά την παράδοση εξέλιξης που η ΕΖΑ έχει στην καρδιά της λειτουργίας της. Πέρα από την πρακτική, πέρα από τη διαχείριση πόρων και την ενίσχυση της εφοδιαστικής της αλυσίδας είναι μία ακόμα ενσάρκωση του οράματος και των αξιών της ΕΖΑ, που χαρακτηρίζονται από το πάθος για την καλή μπίρα». 

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις