Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά τη νέα τάση των Mega Bowls

Με γνώμονα την ταχεία ανάπτυξή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Megas Yeeros διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 1ο UK Yeeros Workshop σε συνεργασία με το στρατηγικό της συνεργάτη Ambrosia Quality Food. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στον πολυχώρο Wallacespace Spitafields. Στο workshop, παρουσιάστηκαν θέματα που άπτονται της σωστής διαχείρισης των  προϊόντων κρέατος, παρουσιάστηκαν  νέα προϊόντα αλλά και νέες τάσεις, που μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη τα καταστήματα εστίασης στο Ην. Βασίλειο.

Η ανάπτυξη των καταστημάτων εστίασης στο Ην. Βασίλειο ήταν το σημείο αναφοράς του workshop. Μεγάλη γκάμα προϊόντων της Mega Yeeros , προετοιμάστηκαν από το τμήμα Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης και παρουσιάστηκαν. Περισσότεροι από 140 καλεσμένοι, παρακολούθησαν και συμμετείχαν στις διαδραστικές ομιλίες των στελεχών της εταιρείας, εκφράζοντας απορίες και θέματα που σχετίζονται τόσο με τα προϊόντα όσο και με την ανάπτυξη των καταστημάτων τους. Είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εκλεκτά προϊόντα στο γεύμα που ακολούθησε.

Επιπλέον, όλοι οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά τη νέα τάση των Mega Bowls, μια καινοτόμα πρόταση φαγητού για όσους αναζητούν γρήγορη προετοιμασία, βολική συσκευασία και κερδοφορία!

Ο κ. Χρήστος Κοτσώνης –CEO Ambrosia Quality Food Ltd– καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: “Η Ambrosia έχει αναπτυχθεί σημαντικά ενώ στα άμεσα σχέδιά μας είναι η λειτουργία νέου κέντρου διακίνησης στο Ντέρμπι της Αγγλίας, το οποίο θα μας επιτρέψει όχι μόνο να φέρνουμε νέα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, αλλά και να σας παραδίδουμε ταχύτερα και εγκαίρως”.

Σύμφωνα με τον κ. Νικόλαο Λούστα, CEO της Megas Yeeros, η προσφορά καινοτόμων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών είναι ο βασικός πυλώνας για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων εστίασης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η παρουσία και ομιλία του κ. Νίκου Στεργίου, Γενικού Δ/ντή της Megas Yeeros αλλά και του κ. Χρήστου Φαράντζου, Δ/ντή Τμήματος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης ήταν καθοριστικής σημασίας, καθώς ανέλυσαν θέματα που σχετίζονται με τη προετοιμασία και την ορθή διαχείριση των κρεατο-παρασκευασμάτων, παρουσίασαν στους επιχειρηματίες της εστίασης νέα προϊόντα και νέες τάσεις που θα τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν περαιτέρω και σε άλλες αγορές.

Με το moto “Growing Together” οι Megas Yeeros & Ambrosia Quality Foods θέλησαν να εμπνεύσουν τους παρευρισκόμενους, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για την επόμενη γενιά καταστημάτων στη βιομηχανία εστίασης του Ην. Βασιλείου.

Σήμερα, η Megas Yeeros με δύο εργοστάσια στην Ευρώπη και την Αμερική, με δεκάδες συνεργάτες στα δίκτυα διανομής και τα πιο εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός αυθεντικού γύρου και κρεατοσκευασμάτων στον κόσμο. Η εταιρία δεν σταματά ποτέ να ψάχνει, να εξελίσσεται και να δοκιμάζει νέες προτάσεις που ανταποκρίνονται στις παγκόσμιες τάσεις των τροφίμων, καλώντας τους καταναλωτές σε μια συναρπαστική γευστική εμπειρία!

H Ambrosia Quality Food, είναι ένας από τους μεγαλύτερους χονδρέμπορους στη Μεγάλη Βρετανία, διανέμει και παραδίδει σε εστιατόρια, καταστήματα, delicatessen και super market, φρέσκα & κατεψυγμένα παραδοσιακά, ελληνικά τρόφιμα τα τελευταία 10 χρόνια. Διαθέτει περισσότερα από 2.000 προϊόντα και συνεχίζει να προσθέτει νέους κωδικούς, ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες των πελατών της και να είναι ενήμερη για τις τάσεις των τροφίμων και της διατροφής σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Επιλέγει τους καλύτερους και αξιόπιστους προμηθευτές προϊόντων.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις