Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στα νότια προάστια, στην περιοχή της Γλυφάδας

Της Ρομίνα Νικηφόρου

Μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα και πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων αναμένεται να λειτουργήσει από την αλυσίδα Μασούτης, το πρώτο Grand Μασούτης στην Αττική και συγκεκριμένα στα νότια προάστια, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Πρόκειται για ένα κατάστημα έκτασης 2.220 τμ περίπου, το οποίο δημιουργείται με βάση το μοντέλο μεγάλων καταστημάτων που αναπτύσσει η εταιρεία στη Βόρεια Ελλάδα και αναμένεται να προσφέρει πολλές καινοτομίες στην εμπειρία αγορών για τους καταναλωτές.

Σημειώνεται επίσης πως ακόμη ένα Grand Μασούτης στην Αττική προγραμματίζεται από την βορειοελλαδίτη αλυσίδα να ανοίξει το επόμενο έτος και συγκεκριμένα στις Τρεις Γέφυρες.

Η  Μασούτης την ίδια στιγμή συνεχίζει το επενδυτικό της πλάνο με ετήσιες επενδύσεις άνω των 20 εκατ. ευρώ – χωρίς σε αυτό να συμπεριλαμβάνονται πιθανές εξαγορές που ενδεχομένως να  προκύψουν- ενώ δίνει έμφαση στην ανάπτυξή της σε όλη την επικράτεια και με την Αττική πάντως να αποτελεί να αποτελεί στρατηγικό στόχο.

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία, σύμφωνα με όσα ανέφερε πρόσφατα σε ενημερωτική εκδήλωση ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Μασούτης, αναμένει πως το 2023 θα σπάσει για πρώτη φορά  το «φράγμα» του 1 δισ. ευρώ πωλήσεων. «Είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για εμάς, η οποία πάει πολύ καλύτερα από ό,τι ξεκινήσαμε στην αρχή της και με έναν χαμηλότερο στόχο. Υπήρχαν οι επιφυλάξεις σχετικά με τι θα συμβεί με τους καταναλωτές και ίσως να υπάρξει μία υστέρηση στον όγκο των πωλήσεων αλλά τελικά τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα για τη δική μας εταιρεία και με τη βοήθεια των νέων καταστημάτων στο Αιγαίο και την Κέρκυρα» είχε επισημάνει ο κ.  Μασούτης.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις