Με αυτή τη συνέργεια η Segafredo Zanetti Hellas ισχυροποιεί περαιτέρω την παρουσία της στο λιανεμπόριο

Τη συνεργασία της με τα καταστήματα λιανικής ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός, ανακοινώνει η Segafredo ZanettiHellas, σε συνέχεια της αναπτυξιακής της δράσης που υλοποιεί επιτυχημένα τα τελευταία χρόνια, φέρνοντας τα προϊόντα της πιο κοντά σε όλους τους καταναλωτές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με αυτή τη συνέργεια η Segafredo Zanetti Hellas ισχυροποιεί περαιτέρω την παρουσία της στο λιανεμπόριο, ενώ προσβλέπει στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του brand και των προϊόντων της σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Πλέον, οι καταναλωτές που επιλέγουν για τις αγορές τους τα σούπερ μάρκετ ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται τις κάψουλες αλουμινίου, με την ποιότητα και την φροντίδα της Segafredo, κάνοντας την γνήσια εμπειρία ιταλικού espresso προσιτή σε όλους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Segafredo ZanettiHellas, Ιωάννης Σφακιανάκης χαιρετά με ενθουσιασμό τη νέα αυτή συνεργασία, καθώς ενδυναμώνει την παρουσία της Segafredo Zannetti Hellas στην αγορά και προσβλέπει στην εξέλιξη της, σε μια αμοιβαία επωφελή εμπορική συμφωνία.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις