Οι φρυγανιές Wasa έχουν συνδυάσει το όνομά τους με την ισορροπημένη διατροφή.

Οι αγαπημένες φρυγανιές Wasa, με την χαρακτηριστική τραγανή υφή τους, διακρίθηκαν στη διοργάνωση Bakery Awards 2022, αποσπώντας 3 συνολικά βραβεία. 

Το Gold βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερο Αρτοσκεύασμα χωρίς Γλουτένη», το Silver βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερες Φρυγανιές & Κρουτόν» και το Bronze βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερο Υγιεινό́ Αρτοσκεύασμα», απέδειξαν πως η Wasa διατηρεί κορυφαία θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών. 

Οι “σουηδικού τύπου” φρυγανιές Wasa έχουν συνδυάσει το όνομά τους με την ισορροπημένη διατροφή και τις καθημερινές στιγμές ευεξίας, ενώ ξεχωρίζουν για τον προσεκτικά επιλεγμένο και περιορισμένο αριθμό συστατικών τους. Για την Wasa η πλούσια γεύση κρύβεται στην ουσία των συστατικών, γι’αυτό και η βασική τους συνταγή περιέχει απλά υλικά όπως αλεύρι σίκαλης, νερό, μαγιά και αλάτι, χωρίς να λείπουν από την προϊοντική γκάμα πιο σύνθετες συνταγές για όσους θέλουν να εντάξουν ή να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο στην διατροφή τους.

Πέρα από την υψηλή διατροφική αξία και ποιότητα, οι φρυγανιές Wasa ξεχωρίζουν και για τις βιώσιμες πρακτικές που ακολουθούν, καθώς η εταιρία φροντίζει να αντισταθμίζει 100% το αποτύπωμά της σε άνθρακα. 

Οι διακρίσεις αυτές έρχονται για να επιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στη μοναδικότητα των προϊόντων Wasa, η οποία θα συνεχίσει να καινοτομεί, προσφέροντας τραγανά και θρεπτικά προϊόντα για όλους, με σεβασμό πάντα στον καταναλωτή αλλά και στο περιβάλλον.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις