Η εταιρεία προσφέρει πόντους και προσφορές επιβραβεύοντας τους πολίτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανακύκλωσης της THE GREEN CITY.

Η l’ artigiano σε συνεργασία με τη THE GREEN CITY , το πρωτοποριακό Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής, στηρίζουν το πρόγραμμα ανακύκλωσης, επιβραβεύοντας με πόντους τους κατοίκους των 66 δήμων της Αττικής οι οποίοι έχουν καθημερινά τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν σε ένα από τα 60 Κινητά Πράσινα Σημεία.

Οι πολίτες ανακυκλώνουν, αναπτύσσουν οικολογικής συνείδηση, συμβάλλουν καθοριστικά στην καθαριότητα της πόλης και ταυτόχρονα συγκεντρώνουν πόντους και κερδίζουν ηλεκτρονικά κουπόνια, που μπορούν να εξαργυρώσουν με κάθε τους παραγγελία από το site ή app της l’artigiano.

Η l’ artigiano αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία ότι θέλει να παραμένει κοντά στο κοινό που εμπιστεύεται και στηρίζει τις γεύσεις της ενώ αποτελεί ταυτόχρονα μια εταιρεία ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος. Ενώνοντας τις δυνάμεις της με την THE GREEN CITY, στηρίζει την προσπάθεια των κατοίκων να συμβάλλουν στην πρωτοβουλία της ανακύκλωσης και να ενισχύσουν την οικολογικής τους συνείδηση.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις