Καλεί τους ποδοσφαιρόφιλους και όχι μόνο να ζήσουν την εμπειρία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, απολαμβάνοντας γευστικές επιλογές ιδανικές για την περίσταση

Από την Παρασκευή 14 Ιουνίου και για έναν ολόκληρο μήνα, στο ATHENS METRO MALL, γιορτάζουμε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και βάζουμε «γκολ» στα δώρα! Έως και τον μεγάλο τελικό του φετινού EURO στις 14 Ιουλίου στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων βρίσκεται… στη σέντρα, με έναν τυχερό ή μία τυχερή κάθε εβδομάδα να κερδίζει ένα μοναδικό Σετ Καθιστικού για τον κήπο από το κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ, αλλά και την επίσημη μπάλα του EURO 2024 από το κατάστημα INTERSPORT.

Καθώς όμως ποδοσφαιρικά happenings χωρίς καλό φαγητό δεν γίνεται… το ATHENS METRO MALL διοργανώνει το 1ο Food Festival και καλεί τους ποδοσφαιρόφιλους και όχι μόνο να ζήσουν την εμπειρία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, απολαμβάνοντας γευστικές επιλογές ιδανικές για την περίσταση!

Μία κλήρωση κάθε εβδομάδα! Με αγορές από 20€ και άνω, από τα 95 επώνυμα καταστήματα ένδυσης, ηλεκτρονικών ειδών, ομορφιάς, παιδική μόδα, είδη σπιτιού και άλλα, λαμβάνετε μέρος αυτόματα στην εβδομαδιαία κλήρωση* για ένα μοναδικό Σετ Καθιστικού για τον κήπο από το κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ και την επίσημη μπάλα του EURO 2024 από το κατάστημα INTERSPORT.

Στο επίπεδο 0 του Athens Metro Mall, από τις 17 Ιουνίου έως και τις 14 Ιουλίου θα σας περιμένει το πιο διασκεδαστικό και διαδραστικό παιχνίδι για να δοκιμάσετε τις ποδοσφαιρικές σας ικανότητες και να διεκδικήσετε μία μπάλα ποδοσφαίρου EURO 2024.

Πότε; Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-20:00 & Σάββατα 12:00-15:00 και 17:00-20:00.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις