Η έκθεση FOOD EXPO αποτέλεσε μια ακόμα ευκαιρία για την ενίσχυση των υφιστάμενων και τη δημιουργία νέων επαγγελματικών σχέσεων και συνεργασιών

Η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ συμμετείχε στην FOOD EXPO 2023, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 18 και 20 Μαρτίου στο Metropolitan Expo, αποτελώντας το κορυφαίο σημείο συνάντησης για χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου της λιανικής και της εστίασης, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και το εξωτερικό.

Οι επισκέπτες του περίπτερου της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ (HALL 2, STAND B28-C25) είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλη την ανανεωμένη και διευρυμένη προϊοντική γκάμα της εταιρείας, που περιλαμβάνει φυσικά, φρεσκοκατεψυγμένα αλιεύματα (ψάρια και θαλασσινά), αλλά και τις νέες σειρές προϊόντων, όπως φιλέτα ψαριών, πανέ, ημιέτοιμα και έτοιμα γεύματα. Στην έκθεση, παρουσιάστηκε επίσης για πρώτη φορά στο κοινό η νέα κατηγορία του τόνου, που λάνσαρε η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, τόσο σε μορφή pouch, κονσέρβας σε ελαιόλαδο ή νερό, καπνιστό τόνο, όσο και σε τονοσαλάτες σε διάφορες λαχταριστές γεύσεις. Όλες οι νέες σειρές προϊόντων ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα λιανικής μέσα στο 2023.

Καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης, οι πολυάριθμοι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από την ομάδα των εξειδικευμένων και έμπειρων συμβούλων της εταιρείας στα κανάλια Retail, Food Service και Exports, για την ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα και γκάμα προϊόντων της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν επί τόπου τα νέα καινοτόμα και γευστικά προϊόντα που λανσάρει η εταιρεία για τις αγορές του λιανεμπορίου και της εστίασης.

Η έκθεση FOOD EXPO αποτέλεσε μια ακόμα ευκαιρία για την ενίσχυση των υφιστάμενων και τη δημιουργία νέων επαγγελματικών σχέσεων και συνεργασιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις