Με τα διακεκριμένα προϊόντα επτά ελληνικών Οινοποιείων.

Ξεχωριστή παρουσία θα έχει η ELGEKA στη φετινή FOOD EXPO, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις μεγαλύτερες στον κλάδο της παγκοσμίως, που θα λάβει χώρα στις 12-14 Μαρτίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά στο περίπτερο ELGEKA wines (Hall 1, θέση Α18-Α26) μία ποιοτική ποικιλία επιλεγμένων ελληνικών οίνων, καθώς και να ενημερωθούν για τη σημαντική παρουσία της εταιρείας στο χώρο της εμπορίας του ελληνικού κρασιού, που ενισχύει δυναμικά τη διανομή και την εξωστρέφεια επιλεγμένων Ελληνικών Οινοποιείων.

Tα προϊόντα επτά ελληνικών Οινοποιείων του δικτύου της ELGEKA, που έχουν διακριθεί σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, θα παρουσιαστούν στους επισκέπτες της έκθεσης. Πρόκειται για το κρασί από τον βιολογικό αμπελώνα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τα κρασιά του Κτήματος Γκλίναβος, με τον ορεινό χαρακτήρα της περιοχής της Ζίτσας, τη μεγάλη οικογένεια κρασιών της Πατραϊκής Οινοποιΐας, το φημισμένο The Wine Barrel, τα κρασιά από Ξινόμαυρο της Symposium Cellars, τα κρασιά Μονοξυλίτης, εμπνευσμένα από τον ιδιαίτερο αγιορείτικο τρόπο ζωής, από το Μετόχι της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου, και την μοναδική ποικιλία Μοσχάτο Τυρνάβου καθώς και τα αποστάγματα του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη FOOD EXPO 2022, η ELGEKA διοργανώνει τη διάλεξη με θέμα «Ατενίζοντας το μέλλον: οι τάσεις, οι ποικιλίες και η οινοποίηση της επόμενης πενταετίας», την Κυριακή 13 Μαρτίου, στις 12:30 (αίθουσα C2), με ομιλητή τον Γιώργο Κοτσερίδη, Καθηγητή Οινολογίας στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή του Εργαστηρίου Οινολογίας και Αλκοολούχων Ποτών.

Σημειώνεται ότι η ELGEKA ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1974 και έκτοτε παρέχει στους συνεργάτες, στους πελάτες και στους προμηθευτές της ένα ολοκληρωμένο σύστημα εμπορικών υπηρεσιών στους τομείς των Πωλήσεων, Marketing και Trade Marketing καθώς και υπηρεσίες Logistics σε Αποθήκευση και Διανομή, έχοντας καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της τροφοδοτικής αλυσίδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια. Επιπλέον, από το 1999 είναι εισηγμένη στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις