Σε ποιες περιοχές άνοιξαν τα 3 νέα καταστήματα

Τρία νέα καταστήματα προϊόντων υγείας και ευεξίας, HOLLAND & BARRETT, άνοιξε στην Ελλάδα ο Όμιλος FOURLIS φτάνοντας τα 6 συνολικά στη χώρα μας μέσα σε σχεδόν έναν χρόνο.

Το ένα νέο καταστήμα βρίσκεται στο Χαλάνδρι στο κέντρο του Δήμου (Χαϊμαντά 19), το δεύτερο στη Νέα Σμύρνη (Ομήρου 68)  και το τρίτο είναι shop-in-shop μέσα στον ΑΒ Βασιλόπουλο στο Ελληνικό (Λ. Βουλιαγμένης 43-45).

Σημειώνεται ότι τα  τρία πρώτα καταστήματα Holland & Barrett στη χώρα μας άνοιξαν στις αρχές του 2023, στην Κηφισιά (Κασσαβέτη 7), στη Γλυφάδα (Πλατεία Εσπερίδων 2) και στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens καθώς και ένα ταχέως αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα για πανελλαδική κάλυψη. Ο Όμιλος στοχεύει στην περαιτέρω επέκταση του δικτύου καταστημάτων στην Ελλάδα, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία μέσω της ανάπτυξης, ενός δικτύου 100 φυσικών καταστημάτων.

Η Holland & Barrett ιδρύθηκε στην Αγγλία το 1870 και για πάνω από 150 χρόνια οι καταναλωτές την εμπιστεύονται για προϊόντα ευεξίας. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα Υγείας & Ευεξίας στη Μεγάλη Βρετανία και στην Ευρώπη και διαθέτει ένα δίκτυο πλέον των 1.600 σε 18 χώρες παγκοσμίως. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε 4 κατηγορίες: βιταμίνες & συμπληρώματα διατροφής, φυσικά προϊόντα ομορφιάς, αθλητικά συμπληρώματα και τρόφιμα και ροφήματα.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις